Frågor

Vilket ar det basta Fransserumet?

Vilket är det bästa Fransserumet?

Bästa ögonfransserum i budgetklassen, Serum – Sweed lashes Liten hylsa, med mycket innehåll gör serumet från svenska Sweed Lashes otroligt prisvärt. Längre, starkare och tätare fransar – Serum levererar precis samma resultat som dyrgriparna i samma kategori.

Hur får man längre och fylligare ögonfransar?

5 sätt att få längre & fylligare ögonfransar

  1. Behandla fransarna väl. Precis som ditt hår och din hud behöver dina ögonfransar mycket kärlek och omvårdnad för att kunna växa sig långa.
  2. Applicera ögonfransserum.
  3. Smörj in med ricinolja.
  4. Välj vårdande mascara.
  5. Primer ger prima fransar.

Vad är Ögonfransserum?

Ett ögonfransserum ger dina hårsäckar näring och stimulerar fransroten med stärkande ingredienser och mineraler. Formulan påskyndar tillväxten samtidigt som det stärker fransarna, gör dem längre, tjockare, mörkare och fylligare. Populära serum är bland annat Xlash, Fusion Beauty och Komorebi Beauty.

Vilken Xlash är bäst?

Bäst i test – Xlash PRO Ögonfransserum Med Xlash PRO Ögonfransserum krävs det endast 30 dagar innan du kommer att uppleva ett bra resultat. Kvaliteten på fransarna förbättras och det innebär att de kan växa sig längre. Xlash PRO Ögonfransserum appliceras en gång om dagen under de först 6-8 veckorna.

Hur gör man sina fransar tjockare?

Måla fransarna som vanligt med svart mascara, måla sedan en brun mascara på topparna och till sist ytterligare ett lager svart mascara. Denna teknik skapar en illusion av att fransarna är längre och fylligare. Så enkelt. Ett enkelt knep för att få fransarna att se tjockare ut är att börja måla ovansidan.

Är Xlash farligt?

Är Xlash farligt att få i ögonen? – Nej, Xlash är dermatologiskt och oftamologiskt testad i laboratorium. Det betyder att både hudläkare och ögonläkare har testat Xlash och finner serumet säkert. Alla ingredienser är godkända att använda av EU.

Hur använder man Fransserum?

Hur applicerar jag Xlash serum för bästa resultat?

  1. Rengör ansiktet och se till att rester från både smink och hudvård är borta innan du använder serumet.
  2. Applicera ett tunt lager av Xlash ögonfransserum på den övre fransraden.
  3. Upprepa proceduren en gång om dagen (helst på kvällen innan du ska sova) i 28 dagar.

Share this post