Blogga

Kan man reparera falgar?

Kan man reparera fälgar?

Vi reparerar dina skadade fälgar. Uttrycksfulla fälgar kan lyfta hela bilens upplevelse och design. Slitna, skeva och missfärgade fälgar går att laga genom riktning, svetsning eller lackering baserat på vilken typ av skada den har.

Hur mycket kostar det att fixa fälgar?

Riktning/Svetsning av spricka

från 850:-
MC-fälg fr. 1250:-

Vad kostar det att Kroma kofångare?

Det skulle landa på cirka 7000:-. Om ämnena är OK skulle det kosta cirka 6000:-. Priset för framkofångaren skulle kosta ungefär lika mycke alltså 6000:-. Stockholms Metalsliperi har kromat om ”Stingrays” -69 kofångare bla.

Vem kan Kroma?

kromning

  • SIFCO ASC Sweden AB. www.sifco.se.
  • Dala Krom Och Metallsliperi AB. www.dalakrom.se.
  • Gårö Plåtprodukter, AB. Västergatan 19.
  • Nya Älta Galvan. www.altagalvan.se.
  • Bläster & Lack i Luleå AB. www.blasterolack.se.
  • Arboga Hårdkrom Prod AB. www.arboga-hardchrome.se.
  • Excellent Ytbehandling AB.
  • Stockholms Metallsliperi AB.

Hur fixar man fälgarna?

Hur fixar jag mina fälgar? En verkstad kan hjälpa dig med att fixa dina kantstötta fälgar. En rengöring av fälgarna är det första steget som utförs. Mindre repor och ytliga missfärgningar kan sedan fixas genom slipning, lackering och polering av fälgarna.

Vad kostar det att lacka 4 fälgar?

Pris från 1 800 kr/fälg vilket avser blästring samt tre normala lager med grundfärg, pigment och klarlack. Leveranstid cirka två veckor. Kom till någon av våra butiker, alternativt skicka fälgarna till oss. Arbetet börjar med att fälgarna blästras helt metallrena från gammal färg.

Vad kostar det att laga en kantstött fälg?

1000kr per fälg kostade mig när jag laga mina gamla fälgar där iaf. Men det var dock inte för kantstöttning, va för dom va lite smått ovala. Jag lämnade in en OZ Futura III , 3delat splitt fälg som Intera fixade ordning på en buckla i och det blev klockrent. Kostade inte mkt , runt 1000.

Kan man laga aluminiumfälg?

Det är inte tillåtet att svetsa aluminiumfälgar. En hjulring med en spricka eller djup bristning är oftast föremål för återvinning. Repor och frätskador kan generellt åtgärdas genom slipning, polering och applicering av ett nytt lager.

Kan man laga aluminiumfälgar?

Vad är Fälgfärg?

Fälgfärg Silver är en snabbtorkande akrylbaserad sprayfärg för bilar, maskiner och verktyg. Högblank lackfärg med mycket god vidhäftningsförmåga och hållbarhet. Fälgfärgen används till punktlackering eller omlackering av skadade fälgar, dekorativt måleri eller generell underhållsmålning av stål, metall och plast.

Share this post