Trendig

Hur man aterstaller Chromecast?

Hur man återställer Chromecast?

Med Chromecast-enheten

  1. Håll knappen på baksidan av Chromecast-enheten nedtryckt medan enheten är inkopplad i tv:n och påslagen. LED-lampan ska börja blinka gult.
  2. När LED-lampan börjar lysa med fast vitt sken släpper du knappen. Då återställs Chromecast.

Hur kan man ansluta nytt nätverk till Chromecast?

Anslut manuellt till Chromecast-enhetens SSID (Service Set Identifier).

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen tryck på Wifi. anslut till Chromecast-enhetens SSID.
  2. Öppna Google Home-appen och gör ett nytt försök att konfigurera enheten.

Varför går det inte att konfigurera Chromecast?

Kontrollera att du använder rätt lösenord. Testa att ange det igen. Om du konfigurerar med en iOS- eller Android-enhet som stöds kontrollerar du att du använder den senaste versionen av Google Home-appen. Är avståndet mellan Chromecast-enheten och telefonen eller surfplattan som du konfigurerar med 4,5–6 m?

Kan en Chromecast bli för gammal?

Sitter du på ett exemplar av den första generationen av Googles streamingsticka Chromecast? Då kan det vara läge att börja överväga en uppgradering. Ibland känns det som att produkter dök upp för bara ett par år sedan, när de i själva verket är betydligt äldre än så.

Vad är det för knapp på Chromecast?

Håll ned knappen på sidan av Chromecast Audio medan den är ansluten. LED-lampan börjar blinka med brandgult ljus. När LED-lampan lyser vitt släpper du knappen, så startas Chromecast Audio om.

Kan inte ansluta till WiFi Chromecast?

Starta om routern om du inte får anslutning till några andra enheter och försök igen. Se till att Chromecasten är inom 4-6 meter från routern för bästa anslutning. Starta om Chromecast-enheten genom appen eller genom att dra ut och koppla in strömkabeln till Chromecasten.

Kan man koppla Chromecast till mobildata?

Du kan använda ett annat wifi-nätverk eller en mobildataanslutning. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android. Gästläge. Tryck på OK för att tillåta att Google genomsöker nätverksinformationen och hittar enheter i närheten som du kan casta till.

Varför hittar inte telefonen Chromecast?

Kontrollera att Chromecast-enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som mobilen och Google Home. Wi-Fi. Wi-Fi-nätverket som har markerats med texten Ansluten är det nätverk som telefonen är ansluten till. Om du vill byta till ett annat Wi-Fi-nätverk trycker du på ett nätverk i listan.

Varför visas inte Chromecast symbolen?

Kontrollera att webbläsaren Chrome är uppdaterad. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten. Cast-knappen finns i det dolda området. Om du har många tillägg kan Cast-knappen finnas i det dolda området för ikoner.

Hur uppdaterar jag min Chromecast?

Obs!

  1. Konfigureringsförloppet visas i Google Home-appen.
  2. Du kan se status för uppdateringen på tv:n.
  3. Du kan se på LED-lampan på sidan av Chromecast att uppdateringen fortfarande pågår.
  4. Uppdateringen kan ta upp till 10 minuter.
  5. Du kan starta om Chromecast-enheten så att uppdateringen startas om automatiskt, om det behövs.

Share this post