Ny

Nar kommer nya iPhone 2021?

När kommer nya iPhone 2021?

Den nya iPhone 13-serien är officiell, och allt presenterades under Apple-evenemanget som ägde rum den 14 september 2021.

När brukar iPhone gå ner i pris?

Bästa tiden på året att köpa de nya iPhone-modellerna är under början av våren. Priserna sjunker då med 15–20 % och ligger sedan kvar på den nivån. När en ny modell presenteras och lanseras på marknaden så kan vi se att den gamla modellen sjunker i pris. Långsamt i början, men sedan snabbare.

När kan man beställa iPhone 13?

iPhone 13-modellerna finns att förbeställa från den 17 september. Från och med imorgon, fredagen den 17 september, kan kunder förbeställa Apples innovativa och eleganta iPhone 13-modeller och välja bland nya alternativ för hämtning, betalning och leverans direkt på Apple Store.

När sjunker priset på iPhone 12?

Om du har siktet inställt på Apples kraftfullare Pro-modeller, är det tyvärr en mycket mindre chans till rabatt. Vi har aldrig sett Apple sänka priserna på sina större modeller och det är osannolikt att de kommer att börja med det nu. Båda dessa enheter var oerhört populära under 2021.

Hur mycket sjunker iPhone i pris?

Apples värdeminskning är alltså mindre, trots att iPhone 8 kostade 1 700 kronor mer och har varit tillgänglig i en månad längre än Mate 10 Pro. Apple iPhone 8 256 GB jämförs med Huawei Mate 10 Pro.

Hur installera iPhone 13?

Ställa in iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Starta enheten.
  2. Om du har en annan enhet använder du Snabbstart.
  3. Aktivera din enhet.
  4. Ställa in Face ID eller Touch ID och skapa en lösenkod.
  5. Återskapa eller överföra data.
  6. Logga in med ditt Apple-ID.
  7. Slå på automatiska uppdateringar och ställa in andra funktioner.

Vad kostar iPhone 13?

Lägsta pris på Apple iPhone 13 128GB är 8 302 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 47 jämförda butiker.

Share this post