Ny

Vad ar varldens storsta LEGO set?

Vad är världens största LEGO set?

LEGO Titanic är 135 cm lång och är för närvarande vårt till storleken största LEGO set. Denna modell av det historiska fartyget i skala 1:200 är det ultimata byggprojektet med 9 090 bitar.

Vad är världens dyraste LEGO?

Det dyraste LEGO uppsättning som någonsin gjorts är Star Wars 75192 Millenniumfalk med en kostnad på £ 649.99 / $ 799.99 / € 799.99 som lägger den precis ovanför 75252 Imperial Star Destroyer tack vare regionala priser.

Var köper man billigast LEGO?

Alltid billigt LEGO på Babyland.se – Fri Frakt & Snabb Leverans!| Babyland.se.

Är LEGO dyrt?

Det dyraste legot som någonsin sålts på Tradera var det ikoniska Lego Star Wars Millennium Falcon 10179 som gick för hela 19 100 kronor i fjol. Den lanserades 2007, innehöll 5 195 bitar och utgick från sortimentet i början av 2010. Även Lego Café Corner 10182 går för dyra slantar på Tradera.

Var kan jag köpa LEGO?

Ebrix.se – Vi älskar LEGO! Vi lagerför ett spännande sortiment med 1.000-tals artiklar, med målet att vara Nordens största handelsplats för LEGO. Kundsupport, pressade priser och leverans dagen efter är våra huvudmål!

Vart köper man LEGO?

Det bästa stället att köpa LEGO®-byggsatser är närmaste LEGO Store-butik. Där gör våra kunniga butiksbiträden det ännu roligare och enklare att handla.

Hur mycket är gammalt Lego värt?

Du kan tjäna tusenlappar Lego varierar väldigt mycket i pris: från en hundralapp upp till femsiffriga belopp. En avancerad rymdstation i lego kostar närmare 25 000 kronor.

Hur mycket får man för begagnat lego?

Det är många som lägger ut större samlingar av osorterat lego här på Tradera, och med lite tur så brukar auktionerna kunna ge ett par hundralappar till säljaren.

Var köper ni LEGO?

Köp LEGO hos Lekia.se.

Var köper man legobitar?

Då finns möjligheten att hitta rätt LEGO på Tradera. Här samlas annonser med både nya och begagnade LEGO-bitar som är redo att göra någon annans konstruktion komplett.

Hur mycket är mitt Lego värt?

För att få reda på vilka set som är extra värdefulla är det bra om du har numret på setet. Det kan du ofta hitta i manualen eller på kartongen. Genom att söka efter setet på sidor för entusiaster (exempelvis Bricklink) så kan du ta reda på ungefär hur mycket pengar du kan få för ditt lego.

Vilka butiker säljer LEGO?

LEGO | Handla online från din lokala ICA-butik.

Hur stor är Millennium Falcon?

Det tar enligt uppgift cirka 36 timmar att bygga ihop modellen som släpptes 1 oktober. Skeppet väger 17 kilo, är 20 centimeter högt och 56 centimeter högt.

Vad gör man med gammalt lego?

Har man gamla leksaker av hårdplast hemma ska man inte vara orolig, menar hon. – Det är ingen större risk att leka med dom. Vi har ingen rekommendation om att göra sig av med produkterna. Utan det får man ta ställning till själv.

Vilka My Little Pony är värda?

My Little Pony Försäljningen av My Little Pony-hästar har ökat med hela 33 procent på Tradera under det senaste året. Den dyraste My Little Pony-häst som sålts på Tradera gick för 3 150 kr. Det var en My Little Pony Baby Candy G1.

Hur mycket kostar Lego Titanic?

Produktinformation. Lägsta pris på Lego Creator Expert Titanic 10294 är 6 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

https://www.youtube.com/shorts/HELDieViLe8

Share this post