Populära

Vad ar Yankee odds?

Vad är Yankee odds?

Den här gången ska vi fokusera på ett av de populäraste flervalsspelen som finns – Yankee. En Yankee består av 11 spel på fyra olika val. Med andra ord är det sex dubblar, fyra tripplar och ett flervalsspel med fyra val. Två eller fler val måste vara vinnande för att du ska få några pengar.

Vad är Trevägshandikapp?

Europeiskt handikappspel (trevägs handikapp) Det betyder att man vinner pengar om bortalaget vinner eller om matchen slutar oavgjort. Om hemmalaget vinner med ett mål räknas det som en oavgjord match och om hemmalaget vinner en hemmaseger.

Hur räknar man ut vinstsumman på spelet matchen?

Din vinstsumma på Oddset Matchen baseras utefter din insats och det odds som Svenska Spel bestämmer. Ditt odds kan förändras under veckans gång då Svenska Spel har bestämt att det ska vara löpande odds i Oddset Matchen.

Vad är ett MMO spel?

Bästa MMO-spel – topplista. MMO (Massively Multiplayer Online), är en spelgenre som bjuder på jättestora fantasivärldar, enorma online-servrar och ett massivt antal spelare från hela världen som skapar en upplevelse olik någon annan.

Vad är Yankee bet365?

Vad är ett System Yankee (11 spel)? Vid System Yankee satsar du på fyra spel varav 11 olika spel bildas: sex 2-kombinationer, fyra 3-kombinationer och en 4-kombination. Minst två spel måste vara riktiga för att du ska få någon vinst – vinstens exakta summa beror på hur många tips som varit korrekta.

Vad är fyrlingar?

Yankee är elva spel som täcker ett begränsat antal variationer av fyra val: en fyrling.

När blev schack populärt?

Schack blev populärt bland de europeiska hoven under medeltiden, trots att det periodvis fördömdes av den katolska kyrkan. Det blev det ”kungliga spelet”. I Disciplina clericalis från början av 1100-talet beskriver Petrus Alfonsi schack som en av de sju färdigheter en riddare förväntades besitta.

När gjordes schack?

En av schackets föregångare är spelet chaturanga, som spelades i Indien redan på 600-talet e Kr. Precis som i modernt schack har chaturanga spelpjäser med olika egenskaper, och vinsten beror på hur det går för en viss specifik spelpjäs som är viktigare än alla de andra.

Share this post