Ny

Vilken bilhandlare ar bast?

Vilken bilhandlare är bäst?

Jeppssons i Blekinge är Sveriges bästa bilhandlare, enligt en undersökning som genomförs löpande av autopedia.se. Över 90 procent av kunderna är helnöjda med bilföretaget.

Vem äger Bendt bil?

Återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Peugeot, Citroen, Maxus, Isuzu och Koenigsegg. Bendt Bil omsätter idag över 600 mkr och har 82 anställda. Företaget är familjeägt av Bengt-Erik Johansson tillsammans med sönerna Marcus och Viktor Johansson som alla tre är aktiva i företaget.

Hur är Kamux?

Varning varning!! Kamux har tyvärr blåst mig två gånger men den sista gången var den värsta. Köpte bil från dom för ca 2 månader sedan med löfte att servicen var gjord och att ingen service ska behöva göras i år.. För 1 vecka sedan kom det upp i skärmen att service ska göras om 1 månad.

Vad är den största staden i Australien?

Darwin är huvudstad i Australiens norra territorium och är en av landets största städer med 140 000 invånare. Det är också en viktig knutpunkt med Sydostasien och länder som Indonesien och Östtimor. Darwins storstadsområde är hem åt ursprungsfolket Larrakia. Befolkning: 140,000

Vad är Canberra i Australien?

Canberra är Australiens huvudstad och det är en planerad huvudstad, likt Washington D.C i USA och Brasilia i Brasilien. Samväldsregeringen är stadens största arbetsgivare och totalt bor det omkring 367,752 invånare i Canberra. Befolkning: 367,752

Vilken landyta har Australien?

Australien har en landyta på 7 617 930 kvadratkilometer och ligger på den indoaustraliska kontinentalplattan. Landet omges av Indiska oceanen, Antarktiska oceanen och Stilla havet och separeras från Asien av Arafurahavet och Timorhavet.

Varför har Australien haft en stark ekonomisk tillväxt?

Australien har haft en stark ekonomisk tillväxt tack vare ett överflöd av naturresurser och är idag en av världens 20 största ekonomier mätt efter bruttonationalprodukt (BNP). Historiskt har Australien varit känt för fåruppfödning och jordbruk, och är fortfarande ett av världens främsta exportör av ull, vete och kött.

Share this post