Frågor

Hur Jocke och Jonna traffades?

Hur Jocke och Jonna träffades?

Hon träffade Joakim Lundell på Skänninge Marken i Skänninge 2011. Efter att Joakim blivit avvisad av Jonna så skrev han offentligt på sin blogg under rubriken Dagens knull att de haft samlag och att Jonna var en blond hora i försök att få kontakt med henne, varpå hon polisanmälde honom för förtal.

Har Jocke och Jonna vaccinerat sig?

Joakim Lundell och Jonna Lundells dotter Lunabelle har hunnit bli fem månader gammal och vaccinerades i dagarna. Nu berättar Jonna om en händelse inför vaccineringen som gjorde henne ordentligt orolig. Joakim Lundell och Jonna Lundell blev föräldrar för första gången i höstas.

Hur rika är Jocke och Jonna?

Jocke och Jonnas miljonsiffra Att influencerparet har lyckats med sina karriärer är ingen hemlighet, deras otroliga framgång i deras företag visade sig inte minst under 2019 årsredovisning. Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit.

Vilket datum är Lunabelle Lundell född?

2018 (ålder 3 år)Lunabelle Lundell / Född

Hur gammal var Jonna Lundell när hon träffade Jocke?

Makarna delar frikostigt med sig av bilder på dem i sociala medier och barnen har dessutom egna Instagram-konton. Nu berättar Jocke och Jonna hur de tänker kring detta. Joakim, 35, och Jonna Lundell, 27, är ett av Sveriges kändaste par. De träffades 2011 och fem år senare gifte de sig.

Har Jocke och Jonna skilt sig 2021?

Trots det lyckade bröllopet så valde det forna paret att göra slut bara ett år senare. Det var med andra ord många turer hit och dit, men uppbrottet varade inte länge och idag bor de i Norrköping tillsammans med sina två barn Lunabelle och Lionel.

Vad har Joakim Lundell för Bil 2021?

Enligt hans Instagraminlägg så handlar det om en Lamborghini Aventador SV Roadster med en V12-motor, med den nätta prislappen 5 300 000 kr.

Vad har Joakim Lundell för bil?

Ingen kan ha missat att Joakim Lundell har en kärlek till fina, snabba och dyra bilar och idag var en dag där han köpte sig en ny lyxbil. Han har alltid köpt sina lyxbilar hon Platinum Cars och idag köpte han Grön Lamborghini Aventador LP750-4 SV Roadsterför 5,2 miljoner.

Hur mycket är Jocke och jonnas hus värt?

I slutet av 2017 köpte Jocke och Jonna en storslagen villa i hemstaden Norrköping, något som uppmärksammades stort i medierna. Joakim Lundell själv uppger på Facebook att de betalade 8,7 miljoner kronor för den.

Hur mycket pengar har Jocke o Jonna?

Nyckeltal 2020-12 (tkr)

Omsättning 20 480
Res. e. fin 3 295
Årets resultat 2 583
Summa tillgångar 20 065

Är Jonna gravid?

Det var i april förra året som Youtube-paret Joakim Lundell och Jonna Lundell avslöjade att de väntade sitt andra barn. I parets realityserie Familjen Lundell, som visas på discovery+, fick tv-tittarna följa med från ögonblicket då Jonna insåg att hon var gravid.

Hur gammal är Lunabell?

3 år (2018)Lunabelle Lundell / Ålder

Share this post