Allmänning

Hur gammal ar Pippi Langstrump 2022?

Hur gammal är Pippi Långstrump 2022?

År 2020 var det 75 år sedan den första boken om Pippi Långstrump gavs ut i Sverige. Under dessa år har böckerna om henne getts ut i alla världsdelar och översatts till 77 språk.

Vad heter tjuvarna i Pippi?

Dunder-Karlsson och Blom är tjuvarna som är ute efter Pippis kappsäck med gullpengar.

Hur länge var The Beatles aktuella?

Slutar turnera Men hösten 1966 är ett lämpligt avstamp. Efter en katastrofal konsert i St Louis i USA går Paul till slut över på Johns, Georges och Ringos sida. Det är dags att sluta turnera.

Hur gammal är Lotta på Bråkmakargatan idag?

Huvudrollen spelades av Grete Havnesköld som var fem år när hon axlade rollen som envisa Lotta. Det blev slutligen två långfilmer och en tv-serie om Lotta på Bråkmakargatan. Grete Havnesköld är idag 32 år, och efter succén som Lotta valde Grete att fortsätta med skådespelarkarriären.

Hur gammal är Annika i Pippi Långstrump?

Maria Persson

Maria Persson
Född Maria Ann-Christin Persson 9 juni 1959 Maria Magdalena församling Stockholm
Känd för Annika i Pippi Långstrump (TV-serie)

Hur lång är Ulf G Johnsson?

Ulf Gudmar Johnsson, född 3 november 1929 i Maria Magdalena församling i Stockholm, är en svensk skådespelare och kompositör….Ulf G. Johnsson[redigera | redigera wikitext]

Ulf G. Johnsson
Född Ulf Gudmar Johnsson 3 november 1929 Maria Magdalena, Stockholm
Aktiva år 1963–2000
Betydande roller

Vem spelar Pippi på cirkus?

Om produktionen: Björn Ulvaeus, Pop House, Cirkus och Astrid Lindgren Aktiebolag firar sommaren 2022 Pippi Långstrumps 75-årsjubileum genom att sätta upp en sprakande, musikalisk cirkusföreställning i samarbete med Cirkus Cirkör – PIPPI PÅ CIRKUS.

Share this post