Frågor

Hur rik ar Jocke och Jonna?

Hur rik är Jocke och Jonna?

Jocke och Jonnas miljonsiffra Att influencerparet har lyckats med sina karriärer är ingen hemlighet, deras otroliga framgång i deras företag visade sig inte minst under 2019 årsredovisning. Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit.

Vilka böcker har Joakim Lundell skrivit?

Vi mot världen2019
Monster2017
Joakim Lundell/Böcker

Var kommer Joakim Lundell ifrån?

VadstenaJoakim Lundell / FödelseortVadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län.
Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten. Wikipedia

Hur blev Jocke Lundell känd?

I början av 2010-talet uppmärksammades han som Youtube-profil och har vunnit flera priser på Guldtuben och Barncancergalan, i synnerhet för sitt arbete med Youtube-kanalen. Som artist gav Lundell i början av 2010-talet fram till 2016 ut ett flertal svenskspråkiga låtar som Jockiboi.

Hur mycket pengar tjänar Joakim Lundell i månaden?

Månadslön på 62 000 kronor Det gav paret en utdelning på 300 000 kronor. Bolagets lönekostnader landade på 2,8 miljoner kronor delat på fyra personer, något som Di Digital tidigare har skrivit om. Enligt Skatteverket så tjänade Joakim under 2017 hela 749 100 kronor. Det blir en månadslön på 62 425 kronor.

Vem är berättarrösten i Spökjakt?

Berättarrösten i Spökjakt är Jonas Malmsjö, som för övrigt spelade huvudrollen i filmen Psalm 21 (2009) som utspelar sig i Borgvattnet (ny flik).

Vad har hänt med jonnas tänder?

I februari tidigare i år berättade Jonna att hon som ”ung och dum” piercade sin överläpp. Den misslyckade piercingen gjorde att hon fick en nervskada som resulterade i att hon bara kan prata med ena sidan av munnen.

Vem betalar Lundellhuset?

2018–2019: Lundellhuset Ett förlikningsavtal skrevs under i början av 2018 men senare samma år stämde säljarna Jocke & Jonna AB för att ha brutit mot avtalet. I november 2018 dömdes parets bolag att betala 225 000 kronor till de tidigare ägarna av huset.

Vad tjänar Joakim Lundell i månaden?

Hur mycket kostar Jocke och jonnas hus 2021?

Joakims och Jonnas lyxhus blev en dyr affär. Nu avslöjar paret vad de betalade för sitt nya hem. ”8,7 miljoner fick vi det för”, skriver Joakim på sin officiella Facebooksida. Youtube-profilerna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, blev nyligen ägare till ett 523 kvadratmeter stort hus i hemstaden Norrköping.

Share this post