Rekommendationer

Vad ar varldens dyraste lego?

Vad är världens dyraste lego?

Det dyraste LEGO uppsättning som någonsin gjorts är Star Wars 75192 Millenniumfalk med en kostnad på £ 649.99 / $ 799.99 / € 799.99 som lägger den precis ovanför 75252 Imperial Star Destroyer tack vare regionala priser.

Är Lego dyrt?

Det dyraste legot som någonsin sålts på Tradera var det ikoniska Lego Star Wars Millennium Falcon 10179 som gick för hela 19 100 kronor i fjol. Den lanserades 2007, innehöll 5 195 bitar och utgick från sortimentet i början av 2010. Även Lego Café Corner 10182 går för dyra slantar på Tradera.

Vad gör man med gammalt lego?

Har man gamla leksaker av hårdplast hemma ska man inte vara orolig, menar hon. – Det är ingen större risk att leka med dom. Vi har ingen rekommendation om att göra sig av med produkterna. Utan det får man ta ställning till själv.

Är lego giftigt?

Begagnat lego under luppen Här handlar det inte om själva plasten utan om färgerna, och då främst röd, gul och svart. Bland annat upptäckte de höga halter av farliga ämnen som antimon, barium, brom, kadmium, krom, bly och selen. Även låga halter kan vara giftiga om barnet exponeras under lång tid.

Hur mycket kostar Lego Titanic?

Produktinformation. Lägsta pris på Lego Creator Expert Titanic 10294 är 9 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Kan man köpa Lego i lösvikt?

LEGO Lösvikt I denna kategori finner ni LEGO i lösvikt. Nya och unikt blandade LEGO bitar, ca 60 – 100 detaljer per förpackning. Ofta mycket blandade storlekar och mycket specialbitar. Perfekt för alla som älskar att skapa egenkonstruerade byggen utan ritning.

Hur mycket kostar Millennium Falcon?

Det billigaste priset för LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon just nu är 7 382 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin LEGO med ett genomsnittligt betyg på 3.6 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 10 butiker.

Vilket Lego set har mest bitar?

LEGO Titanic LEGO Titanic är 135 cm lång och är för närvarande vårt till storleken största LEGO set. Denna modell av det historiska fartyget i skala 1:200 är det ultimata byggprojektet med 9 090 bitar.

Hur många bitar har Millennium Falcon?

7 541 stycken. Så många bitar består världens största Legoset av.

Vad är ditt Lego värt?

Annars finns det självklart möjlighet att sälja blandat lego i stora mängder, men då får du betydligt mindre pengar än om du hade sållat lite. Det är många som lägger ut större samlingar av osorterat lego här på Tradera, och med lite tur så brukar auktionerna kunna ge ett par hundralappar till säljaren.

Var kan jag köpa LEGO?

Ebrix.se – Vi älskar LEGO! Vi lagerför ett spännande sortiment med 1.000-tals artiklar, med målet att vara Nordens största handelsplats för LEGO. Kundsupport, pressade priser och leverans dagen efter är våra huvudmål!

Hur mycket är gammalt LEGO värt?

Det är många som lägger ut större samlingar av osorterat lego här på Tradera, och med lite tur så brukar auktionerna kunna ge ett par hundralappar till säljaren.

Hur mycket är mitt LEGO värt?

Lego är nämligen hur hett som helst just nu. På brickeconomy.com kan du till exempel se när olika byggsatser kom, vad de kostade då och hur mycket de har gått upp i värde.

När kom Lego Star Wars?

Lego Star Wars är en Lego-serie som introducerades 1999, och är baserad på filmserien Star Wars.

Share this post