Populära

Vem ar varldens storsta Tiktokare?

Vem är världens största Tiktokare?

1:a plats – Charli D’amelio. Charli D’Amelio är en amerikansk influencer och dansare på sociala medier. På TikTok gör hon avancerade danser till topplåtarna på plattformen.

Vem är Sveriges största Tiktokare?

Den bästa tiktokaren i Sverige är utan tvekan användaren Peterkreativ. Han är känd för att skapa intressant och värdefullt content inom en mängd olika områden. Några av de områden som Peter tar upp i sina videos är: Aktier och kryptovalutor.

Vem är kändast på TikTok i Sverige?

1. Izaandelle. Sveriges största konto är just nu tvillingarna Iza och Elle, med hela 5 miljoner följare. Från början hade de varsitt konto men efter att de startade ett gemensamt har de nu blivit kända världen över.

Vem tjänar mest på TikTok?

Charli D’Amelio Hulu släppte även en tv-serie under 2021, kallad ”The D’Amelio Show” där man får följa Charli, Dixie och resten av familjen D’Amelio. Charlie D’Amelio är den tiktokare som tjänar mest pengar. 2021 drog hon in 17,5 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 170 miljoner kronor.

Hur mycket tjänar man på TikTok i Sverige?

Hur mycket tjänar man på tiktok Den frågan är inte lätt att svara på och det är väldigt individuellt hur mycket pengar du kan tjäna. Det beror som sagt på hur många följare du lyckas locka till dig. Det handlar också om hur många företag som är intresserad av att ha dig som ett led i att promota sina produkter.

Vem är störst på Instagram i Sverige?

1. Zlatan Ibrahimovic – 52 miljoner följare. Den som idag har Sveriges största kanal på plattformen är den världskända fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic, Med 52 miljoner följare toppar han listan starkt under namnet @iamzlatanibrahimovic.

Hur många TikTok konton finns det 2021?

Den har även vuxit i resten av världen och är nu, 2022, en av de snabbast växande apparna med stora användargrupper i flera länder. Genom att låta användare skapa musik-, dans-, komedi-, och läppsynkvideor på upp till tre minuter, har appen nått ut till 500 miljoner användare i 150 länder.

Hur mycket tjänar folk på TikTok?

Vad tjänar folk på Tiktok?

Den frågan är inte lätt att svara på och det är väldigt individuellt hur mycket pengar du kan tjäna. Det beror som sagt på hur många följare du lyckas locka till dig. Det handlar också om hur många företag som är intresserad av att ha dig som ett led i att promota sina produkter.

Hur mycket tjänar man från Tiktok?

Flera Tiktok-kreatörer har berättat att de endast tjänar ett par öre för varje tusen visningar som deras videor får, och det är inte helt transparent hur Tiktok bestämmer utbetalningarna.

Share this post