Blogga

Hur bra ar The Wire?

Hur bra är The Wire?

Det var under 2020 som jag äntligen tog tag och tittade på The Wire. En av de bästa serierna som gjorts och ligger i skrivande stund på plats sju av IMDb:s topplista av serierna. Den fick fem säsonger och varje säsong är otroligt bra och håller en hög standard.

Hur många säsonger av The Wire?

5The Wire / Antal säsonger

Var går The Wire?

The Wire blev David Simons magnum opus. En före detta kriminalreporter på dagstidningen Baltimore Sun som ägnat hela sitt journalistiska liv åt att bevaka brottsligheten i Baltimore, hamnstaden i Maryland som än i dag räknas som en av USA:s farligaste städer.

Vilken kanal The Wire?

HBO
BBC Four
The Wire/TV-bolag

Hur slutar The Wire?

De lyckas till och med fortsätta med serien på ett bra sätt när två karaktärer försvinner. Stringer Bell är död och Avon Barksdale är i fängelset. De enda som är kvar på gatorna är Bodie, Slim Charles, Prop Joe och såklart Marlo.

Hur många säsonger The Wire?

När kom The Wire?

Amerikansk tv-serie som sändes i fem säsonger mellan 2002-2008. Serieskapare: David Simon och Ed Burns, som skrev manus med hjälp av bland andra George Pelecanos Joy Kecken, Rafael Álvarez och William F Zorzi med flera. I rollistan: Dominic West, Idris Elba, Sonja Sohn, Lance Reddick, Andre Royo, Michael B.

Var kan man se The Wire?

”The Wire” är en drama- och kriminalserie producerad i USA och släpptes 2002. Den har ett fantastiskt betyg på IMDb: 9.3 stjärnor av 10. ”The Wire” finns nu att streama på HBO Max.

Var sänds The Wire?

The Wire – SVT Play Säsong 4 i SVT Play. The Wire är en verklighetsbaserad serie som utspelar sig i Baltimore bland poliser, knarklangare, lärare, skolelever, journalister och politiker.

Vilken kanal visar The Wire?

Var kan jag se serien The Wire?

Share this post