Frågor

Var finns Virgin River?

Var finns Virgin River?

Trots att serien spelas i Kalifornien, sker huvuddelen av filmen för serien faktiskt i Vancouver, Kanada medan andra platser som används inkluderar Burnaby, Port Coquitlam och Breckendale.

Hur många säsonger finns det av Virgin River?

3Virgin River / Antal säsonger
Säsong 3 av serien Virgin River hade premiär den 9 juli 2021 där vi får ta del av både ny romans och sorg. Trots att säsong 3 nyligen hade premiär, längtar vi redan efter en säsong 4. Netflix har inte officiellt gått ut med ett nytt datum för premiären av säsong 4 men det är bekräftat att det blir en till säsong.

Vem sköt jack i Virgin River?

Förra gången vi besökte den lilla kaliforniska staden Virgin River , fläktfavoriten Jack (Martin Henderson) låg på golvet i sin bar och blödde ut efter att ha skjutits av en osynlig angripare medan hans nya beau Mel (Alexandra Breckenridge) försökte rädda sitt liv.

När kommer Virgin River säsong 4?

Den goda nyheten är att filma för jungfrulig flod Säsong 4 har officiellt avslutats den 7 december 2021. Men hur lång tid det tar att redigera och översätta den till flera språk betyder att vi kanske inte ser den förrän i juni eller juli 2022.

När kommer Virgin River Season 4?

Vi vet att du är nyfiken på säsong 4. Så gör dig redo för de goda nyheterna! Netflix tillkännagav förnyelsen av programmet för säsong 4 och 5 (du läste rätt!) den 20 september 2021.

Hur slutar säsong 3 av Virgin River?

Jacks före detta flickvän väntar deras gemensamma tvillingar, men hon gör allt för att stänga ute honom. Inte blir det bättre av att hon träffar en ny man som är rik och rätt otrevlig. Han vill adoptera barnen och flytta långt bort från Virgin river. Bäddat för konflikt så klart.

Vad händer i Virgin River?

En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar. Titta så mycket du vill. Med Alexandra Breckenridge (This Is Us), Martin Henderson (Grey’s Anatomy) och Tim Matheson (Hart of Dixie).

Share this post