Trendig

Hur mycket kan man fa for lego?

Hur mycket kan man få för lego?

Du kan tjäna tusenlappar Lego varierar väldigt mycket i pris: från en hundralapp upp till femsiffriga belopp. En avancerad rymdstation i lego kostar närmare 25 000 kronor.

Hur mycket väger lego?

Vikt 1hg (100g – 120g) per påse. Fokus ligger på ”vanliga” klossar ex 1×3/2×3/2×4 etc, som vi handplockar vid beställning från våra stora färgsorterade rör. Men ca 5-10% specialbitar, mindre plattor, fasade och transparenta bitar etc kan förekomma. Innehållet varierar och produktbilden är ett exempel.

Var kan jag köpa lego?

Ebrix.se – Vi älskar LEGO! Vi lagerför ett spännande sortiment med 1.000-tals artiklar, med målet att vara Nordens största handelsplats för LEGO. Kundsupport, pressade priser och leverans dagen efter är våra huvudmål!

Hur mycket är gammalt lego värt?

För att få reda på vilka set som är extra värdefulla är det bra om du har numret på setet. Det kan du ofta hitta i manualen eller på kartongen. Genom att söka efter setet på sidor för entusiaster (exempelvis Bricklink) så kan du ta reda på ungefär hur mycket pengar du kan få för ditt lego.

Hur gör man en Legotårta?

Steg för steg: Att göra en legobit i marsipan

  1. Det du behöver är marsipan (och eventuellt en legobit, självklart diskad och ren).
  2. Ta av lite marsipan och rulla åtta stycken små kulor.
  3. Forma den stora marsipanbiten till ett så slätt rätblock som möjligt.
  4. Så där, nu är marsipanen formad som grunden till legobiten.

Vilka utsläpp får man av att tillverka lego?

Det var 2018 som forskare kom fram till att bland annat gammalt lego, tillverkat under 70- och 80-talet, kunde innehålla hälsoskadliga ämnen så som bly, selen och och antimon. Utsätts människan för dessa sägs det kunna orsaka både övervikt och astma.

Vad gör man med gammalt lego?

Har man gamla leksaker av hårdplast hemma ska man inte vara orolig, menar hon. – Det är ingen större risk att leka med dom. Vi har ingen rekommendation om att göra sig av med produkterna. Utan det får man ta ställning till själv.

Hur mycket kan man sälja lego för?

Annars finns det självklart möjlighet att sälja blandat lego i stora mängder, men då får du betydligt mindre pengar än om du hade sållat lite. Det är många som lägger ut större samlingar av osorterat lego här på Tradera, och med lite tur så brukar auktionerna kunna ge ett par hundralappar till säljaren.

Share this post