Ny

Vad menas med Gomorra?

Vad menas med Gomorra?

Gomorra kan syfta på: Gomorra – den bibliska staden, se Sodom och Gomorra. Gomorra (bok) – en bok av Robert Saviano. Gomorra (film) – en filmatisering från 2008 av Savianos bok.

Vart ligger Gomorra?

Den är baserad på Roberto Savianos bok med samma titel och filmen Gomorra av Matteo Garrone, och många av scenerna utspelas i Scampia och dess omgivning – ett bostadsområde i norra Neapel som är präglat av hög kriminalitet.

Hur många säsonger av Gomorra finns det?

5Gomorra / Antal säsonger

Hur många avsnitt av Gomorra?

58Gomorra / Antal avsnitt

Hur många avsnitt Gomorra 5?

Gomorra (TV-serie)

Musik ”Nuje Vulimme ’na Speranza” av NTO’ feat. Lucariello
Antal avsnitt 58
Längd (per avsnitt) 55 min
Antal säsonger 5
Produktion

Var är Gomorra inspelad?

Allting inspelat på plats i Neapel och andra italienska städer, men också i Spanien, Sydamerika och Tyskland.

Hur slutar Gomorra?

I filmens sista scen ser vi hur de har lurats in i en fälla av områdets boss och skjuts ihjäl på en strand. Deras livlösa kroppar forslas bort i skopan på en traktor. Verklighet och fiktion har påverkat varandra på mer än ett sätt när det gäller “Gomorra”.

Är Gomorrah bra?

Till syvende och sist är “Gomorrah” den absolut bästa maffiaserien som finns i tablåerna just nu. Visst kan det stundtals långsamma tempot avskräcka en del nya tittare, men ge serien tre-fyra avsnitt så kommer du blir rikligt belönad. Aldrig tidigare har Neapels bakgator skildrats så här snyggt.

Var spelas Gomorra in?

Gomorra är en italiensk TV-serie från 2014 om den napoletanska maffian Camorran i Italien, och serien kretsar kring klanen Savastano och dess motståndare….Gomorra (TV-serie)[redigera | redigera wikitext]

Land Italien, Spanien, Tyskland
Språk Neapolitanska, italienska
Produktion

https://www.youtube.com/watch?v=uScdxU_SyyI

Share this post