Populära

Vem skot Adriana?

Vem sköt Adriana?

Parallellt har mordutredningen fortsatt intensivt. Där har polisen gjort ett antal genombrott, som Aftonbladet kunnat avslöja. Ingen person har dock dömts, men tre män sitter häktade. Tre andra är efterlysta, Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl och Furkan Kücükgöl, och tros enligt Interpol befinna sig i Turkiet.

Vad betyder drive by?

i farten, i förbifarten, i förbigående – jargong för sådant som någon utsätts för mer eller mindre slumpartat eller oväntat. Alternativt något som någon gör i bara farten. Det kan vara något brottsligt, men behöver inte vara det.

Vem var Adriana?

12-åriga Adriana hade två veckor kvar av sommarlovet när hon natten till den 2 augusti i fjol sköts till döds utanför en McDonald’s-restaurang vid en trafikplats i Hallunda i Botkyrka kommun söder om Stockholm. Gärningsmännen, som färdades i en stulen Audi, avlossade minst 21 skott från två olika vapen.

Vad gjorde Adriana ute så sent?

Adriana sköts till döds vid en en rastplats i Norsborg, söder om Stockholm, natten mot 2 augusti. Hon mördades när hon var ute med hunden vid McDonalds-resturang bredvid en bensinmack. Flera gärningsmän öppnade eld från en vit kombi och Adriana träffades av en förlupen kula. Hon var inte måltavlan.

Vem sköt 12 åringen?

22-årig kriminell man misstänks för mordet på Adriana En 22-årig man har gripits misstänkt för mordet på 12-åriga Adriana, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Vad gjorde Adriana ute på natten?

Vem är misstänkt för mordet på Adriana?

Den misstänkte skytten. Adriana, 12, sköts ihjäl i Botkyrka i augusti 2020. Mats Löfving. Den man i 30-årsåldern som i förra veckan häktades på sannolika skäl misstänkt för mord på 12-åriga Adriana i Botkyrka är den misstänkte skytten, det säger Mats Löfving, regionpolischef för Stockholm.

Vad gjorde 12 åringen ute på natten?

En 12-årig flicka sköts ihjäl i Norsborg i Botkyrka natten till söndagen. Enligt uppgifter till SVT Nyheter var flickan ute med hunden och skulle åka och bada med sina vänner dagen efter. När polisen larmades till platsen var klockan halv fyra på morgonen.

Vem dömdes för mordet på Adriana?

Adriana, 12, sköts till döds i Norsborg i Botkyrka natten den 2 augusti förra året. Hon befann sig på en rastplats med sin hund när flera skott avlossades från en vit Audi. Måltavlorna var två unga gängmän som stod ett tiotal meter från flickan och undkom kulorna. Ingen har ännu dömts för mordet på 12-åringen.

Share this post