Rekommendationer

Hur funkar Faktum?

Hur funkar Faktum?

Alla Faktumförsäljare får en egen försäljningsplats vid inskrivningen, men kan också vikariera på andra platser när ordinarie försäljare är borta. Tryckfrihetsförordningen ger försäljarna rätt att sälja tidningen på allmän plats, men inte på bussar, spårvagnar, tåg, perronger eller hållplatser.

Var får Faktum säljas?

Det här är Faktum Vi har egna kontor i Malmö, Helsingborg och Göteborg och säljs hos återförsäljare i Jönköping, Växjö, Halmstad, Lund och Kristianstad. Organisationen leds av en vd och tidningen av en chefredaktör.

Hur ofta kommer Faktum ut?

Att köpa Faktum är aktiv fattigdomsbekämpning på gatan. Vi kommer ut tolv gånger om året mot slutet på varje månad ger också ut specialupplagor: Jubileumsmagasinet (2016), Kärleksmagasinet (2017), Valextra (2018), Faktum kids (2018), Vi är (2019) och Faktum Novell (2020). Gatutidningar finns över nästan hela världen.

Hur ser man skillnad på Faktum och METOD?

Underskåpen i Ikea Metod serien är 80 cm höga till skillnad från Faktum serien som hade 70 cm höga underskåp. Detta gör en stor skillnad i utrymmet i skåpet. Du får 10 cm extra utrymme i de nya skåpen jämfört med de gamla mot att sockeln under skåpen blir lägre (8 cm). Även bredderna på underskåpen är justerade.

Hur vet jag om jag har Faktum eller METOD?

Öppna ett skåp och titta på hålen på stommens insida. Längs den främre kanten har Metod-stommen två rader med hål, medan Faktum-stommen bara har en rad.

Vad heter Ikeas gamla kök?

Frågor och svar om FAKTUM 2013 utgick vårt gamla kökssystem FAKTUM och samtidigt lanserade vi det nya, METOD.

Vem får sälja Situation Stockholm?

Målgruppsdefinition. Situation Sthlm är en lågtröskelverksamhet som riktar sig till hemlösa, f.d. hemlösa och socialt utsatta människor. Många ur målgruppen har missbruksproblem och/eller är drabbade av psykisk ohälsa, men inte alla.

Hur vet jag om jag har ett faktum kök?

År 2013 började IKEA ersätta sitt gamla kökssortiment FAKTUM med METOD. Om du är osäker på vilken modell som används i ditt kök, kan du kontrollera saken genom att ta en titt in i skåpen. I FAKTUM-skåpens främre kant finns en rad med borrhål, medan METOD-skåpen har två rader med borrhål.

När bytte IKEA från faktum till METOD?

2013 utgick vårt gamla kökssystem FAKTUM och samtidigt lanserade vi det nya, METOD.

När bytte IKEA från faktum till metod?

Vad heter Mitt IKEA kök?

Om du är osäker på vilken modell som används i ditt kök, kan du kontrollera saken genom att ta en titt in i skåpen. I FAKTUM-skåpens främre kant finns en rad med borrhål, medan METOD-skåpen har två rader med borrhål. Du kan även kontrollera vilken typ av IKEA-kök du har genom de avvikande måtten på köksmodellerna.

Share this post