Trendig

Hur hittar man sitt ICC nummer?

Hur hittar man sitt ICC nummer?

Icc är simkortets serienummer och innehåller 20 siffror som du hittar på ditt simkort.

Vad är ICC nummer Comviq?

Välj kontantkort att registrera Du kan endast registrera ett SIM-kort i taget. Du kan även fylla i SIM-kortnummer (ICC-nummer) själv. Fyll i koden du fått via sms.

Vad är det för nummer som står på SIM-kortet?

För att få fram telefonnumret som tillhör kortet kan du se om det finns skrivet på det större plastkortet som du tryckte ut sim-kortet från. Om du har fått något papper med, bör numret även stå på detta. Om det inte gör det, kan du gå in här och välja ”Ta reda på ditt telefonnummer”.

Hur vet jag om mitt kontantkort är registrerat?

Hos vissa operatörer måste du logga in på Mina Sidor för att registrera kontantkortet, men inte hos alla. De uppgifter operatören behöver är ditt personnummer och mobilnummer. I vissa fall krävs även ICC-numret, det vill säga simkortets serienummer. Numret består av 20 siffror och finns på baksidan av ditt simkort.

Hur aktiverar man ett nytt SIM-kort?

När du vill aktivera ditt sim-kort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Sim-kortet aktiveras automatiskt när det placeras i sim-kortsfacket i din enhet.

Vad är +saldo Comviq?

Slå *111# sedan lur på din mobil. Du kommer då få upp en rad alternativ att välja mellan för att kunna se ditt saldo. Ring 211 från din mobiltelefon och lyssna på ditt saldo samt giltighetstid för din prisplan.

Hur många siffror har ett simkort?

Det är en kod på åtta siffror som står angiven på samma ställe som pinkoden. Du får tio försök på dig att knappa in den korrekta puk-koden. Lyckas du inte med det låser sig simkortet permanent och du blir tvungen att beställa ett nytt simkort.

Måste man registrera ett kontantkort?

Måste jag registrera mitt kontantkort? Nej, i skrivande stund måste du inte registrera ditt kontantkort. Regeringen har föreslagit att man från och med den 1 januari 2022 ska vara tvungen att registrera nya kontantkort.

Varför registrera kontantkort?

Fördelar med att registrera kontantkort Om du tappar bort din mobil kan du behålla ditt nummer. Du kan välja att göra ditt nummer hemligt. Kontakta kundservice så hjälper de dig. Om du tappar bort din mobil så kan du spärra ditt kort för att behålla den laddning som finns på kortet.

Varför kan jag inte aktivera mitt sim-kort?

Sim-kortet ska aktiveras per automatik när det sätts in i telefonen. Om sim-kortet inte aktiveras och telefonen säger att den inte hittar sim eller att sim ej är giltigt kontakta kundservice.

Share this post