Frågor

Hur kollar man pa TikTok utan konto?

Hur kollar man på TikTok utan konto?

En lite unik grej med TikTok är också att du inte behöver registrera ett konto för att börja titta. Direkt när du laddat ned appen och kommer in får du videos serverade i ditt ”För dig”-flöde. Under fliken ”Följer” kan du, precis som du redan förstått, titta på videos enbart från konton du valt att följa.

Kan man se vem som besökt ens TikTok?

Öppna TikTok-applikationen på din mobiltelefon. På huvudskärmen letar du efter ikonen som representerar ett ”kuvert” som är den brevlåda du använder för meddelanden. Så snart du öppnar detta avsnitt kommer det att visa information om alla kontakter som har besökt din profil på TikTok under det senaste dygnet.

Hur övertalar man sina föräldrar att få TikTok?

Efter det här behöver både du och ditt barn öppna Tiktok-appen och gå in på era profiler. Klicka på de tre prickarna uppe i högra hörnet för att komma till Inställningar. Skrolla ned till avsnittet Innehåll och aktivitet och klicka på Föräldrakontroll.

Måste man logga in på TikTok?

Men om du bara vill skvallra på TikTok behöver du inte skapa ett konto, Även om inte att ha ett registrerat konto sätter också begränsningar för dig som att inte kunna interagera med publikationerna, ladda ner videor utöver de viktigaste begränsningarna som att inte kunna ladda upp videor, använda filter eller musik.

Hur hittar man någon på TikTok?

Hitta kontakter på TikTok

  1. Gå till mig från menyraden.
  2. Tryck på symbolen Lägg till person i hörnet.
  3. Tryck på Sök kontakter.
  4. Bläddra bland de tillgängliga kontakterna och tryck på Följ för att följa dem.

Får era barn ha TikTok?

För att kunna använda appen TikTok finns en åldersgräns på 13 år, men för alla under 18 år krävs också tillstånd för förälder eller vårdnadshavare.

När får man ha TikTok?

Som förälder är det viktigt att förstå varför appen har en åldersgräns – och att även yngre barn än 13 år kan vara uppfinningsrika och lyckas skaffa sig en TikTok-profil.

Share this post