Rekommendationer

Ar HBO Max gratis?

Är HBO Max gratis?

När HBO Nordic blev HBO Max i oktober 2021 erbjöds tjänsten inte gratis under en period, men väl till permanent halva priset. Den kampanjen har nu upphört och som ny kund betalar blir du tvungen att betala fullpris.

Hur betalar man HBO Max?

Gör följande på din telefon eller surfplatta:

  1. Öppna HBO Max och tryck därefter på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor).
  2. Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Abonnemang.
  3. Tryck på Hantera abonnemang.
  4. Tryck på Redigera betalningsmetod.

Hur får man HBO gratis?

Prova på HBO Nordic helt gratis i 1 vecka utan bindningstid Som ny kund får du prova HBO Nordic gratis i en vecka utan bindningstid. Därefter 109 kr/mån.

Hur få HBO Max billigt?

Vad som är ännu mer imponerande är att om du startar ett abonnemang senast den 30 november 2021, får du permanent halva priset på tjänsten. HBO Max (opens in new tab) kallar detta ”50% rabatt livet ut”. Det innebär att du får tjänsten för 44,50 kronor i månaden, så länge du fortsätter att prenumerera på tjänsten.

När betalar man HBO Max?

Du betalar för ditt abonnemang i början av varje faktureringsperiod. Därefter kommer ditt abonnemang att förnyas automatiskt varje månad eller år tills du avbryter abonnemanget. Så här hittar du ditt nästa betalningsdatum: Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator.

Vad är help HBOMax Com?

HBO Max | Help Center. Vad behöver du hjälp med? Skicka oss dina kommentarer eller frågor med hjälp av formuläret nedan. Se till att lägga till [email protected] i dina e-postkontakter så att du får vårt svar.

Har HBO Nordic Free Trial?

Vad kostar HBO Max?

Hur mycket kostar HBO Max? HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott. Det är som att få 4 månader gratis under 12 månader!

Hur skaffar jag HBO Max?

Sätt att få HBO Max Du kan registrera dig med HBO Max-appen på Android- och Apple-enheter och på Samsung TV. Registrera dig via en App Store för att läsa mer. För hjälp med att registrera dig, se Registrera sig via en appbutik. Om du inte kan skapa ett konto via en appbutik kan du registrera dig på HBOMax.com.

Vad kan jag se på HBO Max?

HBO Max har lanserats i Sverige med över 660 filmer

  • Nya filmer på HBO Max. Godzilla vs Kong.
  • HBO Originals. Bad Education.
  • DC-filmer på HBO Max. Batman Begins.
  • Storfilmer på HBO. MaxDunkirk.
  • Klassiker på HBO Max. A Clockwork Orange.
  • Svenska filmer på HBO Max.
  • Läs även:
  • HBO Max – så blir den nya tjänsten som ersätter HBO Nordic.

Vad är skillnaden på HBO och HBO Max?

HBO Max erbjuder fler serier och framför allt mer film på tjänsten. Förutom tillgång till Warner Bros och DC:s katalog, erbjuds kunder originalproduktioner från HBO. Bland annat kommer uppföljaren till ”Sex and the city” som heter ”And Just Like That” att komma upp på tjänsten i december.

Vad är skillnaden mellan HBO Max och HBO Nordic?

HBO Max | Den största skillnaden mellan HBO Max och HBO är vad du kan streama.

Hur många kan titta samtidigt på HBO Max?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

Hur många kan kolla samtidigt på HBO Max?

Kan man se HBO Max i Sverige?

HBO Max är en streamingtjänst från den amerikanska mediajätten WarnerMedia som lanserades i Sverige den 26 oktober 2021. HBO Max ersatte då den populära nordiska streamingtjänsten HBO Nordic.

Hur mycket kostar HBO Max i månaden?

Den som tecknar HBO Max kan antingen välja att betala löpande per månad, eller att betala årsvis i förskott. I samband med att tjänsten lanserades och bytte namn från HBO Nordic till HBO Max sänktes priset för en månadsprenumeration från 109 kronor till 89 kronor i månaden.

Hur många enheter på HBO Max?

Share this post