Frågor

Varfor kan jag inte bladdra i Versionshistorik?

Varför kan jag inte bläddra i Versionshistorik?

Om du vill bläddra i ett dokuments versionshistorik måste du ha redigeringsbehörighet. Viktigt! Den här funktionen är enbart tillgänglig för kunder med Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus och Education Plus.

Var hamnar återskapade dokument?

Om du fortfarande inte hittar filen kan du manuellt söka efter Återskapa automatiskt-filer….asd gör du så här:

  1. Öppna Word och gå till Fil > Öppna > Bläddra.
  2. Välj Alla filer i listan Filformat, till höger om Filnamn.
  3. Högerklicka på den säkerhetskopierade filen som du hittade och välj Öppna.

Hur ser man vem som skrivit vad Google Docs?

Google Docs har en rätt smart funktion för att enkelt se vem som gjort ändringar i dokumentet. Genom att välja ”Visa versionshistorik” under Arkivmenyn fälls en sidomeny ut där du enkelt kan se vem som gjort vad och när.

Kan man se vem som skrivit vad i Word?

Gå till Granska > som> för granskning. Välj det alternativ du vill använda. Granska ändringarna, som anges med en röd linje i marginalen, genom att välja Enkel markering. Visa en detaljerad vy av ändringarna genom att välja Alla markeringar.

Kan man återskapa ett Word dokument?

Starta om Word för att öppna filer för återskapning Word söker efter Återskapa automatiskt-filer varje gång den startas. Därför kan du prova att använda funktionen Återskapa automatiskt genom att stänga och öppna Word igen.

Varför går det inte att spara i Word?

Annars om du inte kan spara alls rekommederas det att du öppnar word pad och kopiera det över där, du kanske kommer förlora lite formatering men det är bättre än att förlora allt. Efter du har lyckats med att spara det kan du prova med att starta om windows och se om buggen fortfarande kvarstår.

Hur sparar man ett Word dokument på Mac?

Skapa en fil eller öppna den fil som du vill spara. Öppna Arkiv-menyn och klicka på Spara som. Ange ett namn på filen i rutan Spara som. På popup-menyn Format kontrollerar du att Word-dokument (.

Om du vill bläddra i ett dokuments versionshistorik måste du ha redigeringsbehörighet. Viktigt! Den här funktionen är enbart tillgänglig för kunder med Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus och Education Plus. Öppna ett dokument på docs.google.com på datorn.

Share this post