Allmänning

Hur manga PS5 har salts hittills?

Hur många PS5 har sålts hittills?

13,4 miljoner Playstation 5-enheter har hittills sålts – – Gamereactor.

Hur många PS5 har sålts i Sverige?

16,67 miljoner PS5-konsoler har nu sålts.

Hur många PS5 har tillverkats?

Enligt tidningens uppgifter beräknas antalet tillverkade kretsar för Playstation 5 nå just 9,5–9,6 miljoner exemplar under år 2021, men det ska inte vara uteslutet att antalet passerar 10 miljoner.

Hur många PS5 finns i världen?

Sony gick idag ut med att Playstation 5, som släpptes den 12:e november 2020 nu har sålt i över 10 miljoner exemplar, vilket gör den till deras snabbast säljande konsol någonsin. Utöver denna fantastiska milstolpe så meddelar Sony även att flera av de populäraste spelen fortsatt säljer riktigt bra.

Hur många PS5 finns det i världen?

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning. (Pocket-lint) – Sonys senaste intäktssamtal har gett oss ett saftigt antal att smälta – en uppdaterad total försäljningssiffran för PS5, exakt till slutet av mars 2021. Antalet sålda PlayStation 5-enheter uppgår till hela 7,8 miljoner.

Varför finns inte PS5?

Sony: Playstation 5-bristen kan sträcka sig till nästa år Bakom bristen finns bland annat den omrapporterade komponentbristen, men också stora logistiska utmaningar till följd av covid-19-pandemin.

När kan man köpa PlayStation 5 i Sverige?

PlayStation 5 har dessvärre varit lite knepig att få tag på. Hög efterfrågan på den nya konsolen gör att många spelsugna nu har fått vänta i över ett helt år. Men har du lite tur och är snabb på bollen kan du få hem en PS5:a redan inom kort. Webhallen har fått in ett antal konsoler som nu finns att beställa online!

När kommer fler PS5?

Elgiganten fick nyligen in en PS5-leverans I början av mars fick Elgiganten in ett gäng nya standard PS5 och PS5 Digital Edition – som givetvis sålde slut snabbt. Men vi håller tummarna för att detta kan vara ett tidigt tecken på att fler leveranser är på väg in till svenska återförsäljare.

Share this post