Frågor

Hur lange kommer haval att sitta?

Hur länge kommer haval att sitta?

Yasin blir dömd till tio månaders fängelse. Haval blir dömd till två och ett halvt års fängelse.

Hur länge ska haval vara häktad?

Haval riskerar 6 års fängelse Det på grund av att åklagaren menar att han ska ha varit lika inblandad i den misstänkta kidnappningen av en känd artist, som den ungdomslandslagsspelare som tros ha planerat brottet.

Vad hände mellan HAVAL och Einár?

Haval dömdes till två och ett halvt års fängelse i tingsrätten för medhjälp till människorov och medhjälp till rån. Två veckor efter det misslyckade kidnappningsförsöket med Yasin var det i stället Haval som förde Einar till lägenheten där människorovet ägde rum, enligt tingsrättsdomen.

Vad hände med Havals lillebror?

Under natten mot Söndagen så mördades rapparen Havals Khalils lillebror Dara Khalil i Kista. Han sköts med flera skott utanför sin port när han stod och rökte med sin flickvän. Gärningsmännen flydde från platsen på elsparkcyklar.

Var dog Dara?

När fyller Dara Khalil år?

Khalils födelsedag är den 30 januari och då fyller han 25 år. Uppvakta Khalil med blommor och presenter!

Vem torterade Einár?

Yasin Mahamud dömdes till tio månaders fängelse för förberedelse till människorov. Enligt tingsrättsdomen tog han på sig uppdraget att lura Einár till en musikstudio för att Vårbynätverket skulle kunna kidnappa honom.

Hur gammal blev Dara Khalil?

När skjutningen skedde var Khalil 19 år, nu har han lämnat tonåren bakom sig. Efter brottet satt han häktad i över ett år, delvis med fulla restriktioner.

Vem dödade Dara Havals lillebror?

Vad som ledde fram till mordet är ännu oklart och polisen jobbar efter flera teorier. En teori är att mordet på Einár är en hämnd för mordet på Havals bror Dara som mördades i Kista utanför sin port tidigare i år. Haval var en av dom som dömdes för kidnappningen av Einár tillsammans med Vårbynätverket.

Hur gammal blev Dara?

Einár
Einár efter att ha vunnit Musikförläggarnas pris för ”Årets genombrott” 2019.
Pseudonym(er) Einár
Född 5 september 2002 Stockholm
Död 21 oktober 2021 (19 år) Hammarby sjöstad, Stockholm

Share this post