Trendig

Vad ar det senaste inom teknik?

Vad är det senaste inom teknik?

HP Spectre X360 16: Stor, skarp och snygg vikdator. Det är lyxfaktor i topp och en högklassig oled-skärm i HP:s senaste flipp-dator. Samt flera detaljer som överraskar positivt.

När kommer nästa ny teknik?

Med Ny Teknik i brevlådan varje vecka får du koll på de senaste tekniktrenderna, de nya produkterna och innovationerna. Läs om utmanarna till iPhone, det senaste från Google och nästa generation miljöbilar.

Är tekniken idag?

Den tekniska utveckling som sker i vår egen samtid är ofta svår att överblicka och tolka. Ett skäl är förstås att tekniken idag, jämfört med för exempelvis 500 hundra år sedan, är långt mer komplex och sammanvävd. Men det behövs också ett längre tidsperspektiv för att kunna skön- ja aktuella trender och konsekvenser.

Är ny teknik en bra källa?

Ny Tekniks redaktion ger också ut tidningen Teknikhistoria med 11 nummer per år….Ny Teknik[redigera | redigera wikitext]

Chefredaktör Per Danielson
Upplaga 125 000
Räckvidd 206 000 (Orvesto Näringsliv 2020)
Första numret 26 oktober 1967
Land Sverige

Hur ofta kommer ny teknik?

Tidningen kommer varannan vecka och övriga veckor kommer premiumnyhetsbrevet som samlar de viktigaste premiumnyheterna på ett ställe.

Vad är Nyteknik se?

Den fullt responsiva nyhetssajten, nyteknik.se, håller läsarna uppdaterade om de dagliga tekniknyheterna. Uppdateringar sker varje dag, året om. För de senaste trafiksiffrorna för webb och mobil, besök KIA-index. Ny Teknik finns tillgänglig som e-tidning för alla prenumeranter på nyteknik.se eller i appen.

Vad menas med vilken teknik?

Teknik, från grekiska téchnē (τέχνη) som betyder ”konst”, ”skicklighet” eller ”hantverk”, är metoder att minska behovet av fysisk eller psykisk belastning och öka levnadsstandarden i vid mening. Detta görs oftast genom att utnyttja och omvandla naturens resurser till produkter, processer, anläggningar.

Share this post