Trendig

Vem skot Sonjas man i Gasmamman?

Vem sköt Sonjas man i Gåsmamman?

Lukas var den som höll i pistolen som dödade Fredrik.

Vad är en Gåsmamma?

Ordet ska inte tolkas som en intellektuell förolämpning lika mycket som det är en hantverksmässig komplimang. Gåsmamman är kriminalfiktionens motsvarighet till en Ikea-möbel. Pålitlig, prisvärd och utan affektionsvärde.

Hur många skådespelare medverkar i Gåsmamman 4?

I huvudrollerna ser vi precis som tidigare Alexandra Rapaport, Christian Svensson, Anja Lundqvist, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding och Grynet Molvig. Gåsmamman säsong 4 produceras av Bigster, som originalserie på C More och TV4.

Hur slutar Gåsmamman säsong 2?

När vi tog farväl av ”Gåsmamman”, i vilket vi då trodde var den sista säsongen, slutade det som bekant med att Sonja sköts precis utanför sitt hus. När vi nu återvänder till ”Gåsmammans” värld har det gått 6 månader sedan skjutningen – och ja, Sonja Ek överlevde.

När dör Barry Gåsmamman?

Barry (Christian Svensson) fick sitt hjärta krossat när hans nyblivna fru Kattis (Anja Lundkvist) mördades framför hans ögon mitt under bröllopsfesten.

När visas Gåsmamman på TV4?

De två nya säsongerna spelas in 2020/2021 och femte säsongen planeras att sändas under 2021.

Kan man se Gåsmamman på TV4?

Den kritikerrosade tittarsuccén Gåsmamman kommer tillbaka – den här gången som originalserie på C More och TV4.

Var kan man se Gåsmamman 5?

Gåsmamman – Kanal 5 | Dplay.

När dör Niklas i Gåsmamman?

Som ni vet blev Niklas kidnappad, och i slutändan blev han skjuten, rakt i bröstet. Så det ser inte så ljust ut för honom just nu, man vet inte med säkerhet att han kommer att dö, men det ser verkligen inte bra ut. Det är väll typiskt, när Niklas son äntligen kommer till världen går han och dör.

Vad hände i Gåsmamman säsong 4?

Sonja vaknar på sjukhus efter sex månader i koma. Hennes familj är splittrad och hennes kropp i stort behov av rehabilitering. Samtidigt som hon inser att hennes säkerhet är i fara inleder Emil ett samarbete med den amerikanska polisen. Sonja håller sig gömd hos Lukas och har kommit på vem som sköt henne.

Share this post