Rekommendationer

Hur funkar reFitness?

Hur funkar reFitness?

reFitness erbjuder dig som kund coaching online anpassat för just dig. Din tränare tar fram personligt utformade kost- och träningsprogram, som du får du tillgång till genom både mejl och på reFitness.se. Där har du även har möjlighet att skicka meddelanden till din tränare, lämna in veckorapporter och se statistik.

Är Refitness bra?

Att vara med i refitness har varit den bästa investeringen jag gjort till mig själv. Jag har varit nöjd med allting och rekomenderar refitness till alla. Jättebra kostschema och träningsschema. Och bra stöd från tränarna om man har behövt det.

Vad för sjukdomar kan man få av att inte träna?

Fysisk aktivitet minskar risken för:

  • förtida död, oavsett orsak.
  • hjärt-kärlsjukdom, till exempel högt blodtryck, kärlkramp, hjärtinfarkt, stroke.
  • metabola sjukdomar, till exempel typ 2 diabetes, fetma, metabola syndromet.
  • cancer, till exempel tjocktarms- och bröstcancer.
  • fall och benbrott, till exempel höftfraktur.

Är reFitness bra?

Hur snabbt kan man tona kroppen?

Påståendet: Hemligheten till att få fin tonad kropp är att inte träna så mycket styrka utan springa mer, träna mycket kondition för kondition hjälper till att tona. Sanningen: Konditionsträning tonar inte kroppen. Konditionsträning förbättrar konditionen, ökar syresättningen och är bra för hälsan.

Kan man bara träna basövningar?

De allra flesta skulle klara sig väldigt bra på att endast utföra basövningarna men för att få variation och kunna behålla intresset under längre tid kan man lägga till andra övningar eller variationer av basövningarna. Det kan t. ex. vara bänkpress eller militärpress med hantel istället för skivstång.

Vilka organ påverkas av motion?

Regelbunden fysisk aktivitet över veckor och månader påverkar hjärta, blodkärl, skelettmuskulatur, immunsystem, hjärna och andra organ bland annat genom påverkan på proteiner och genaktivitet.

Share this post