Populära

Vad ar Datasparlage?

Vad är Datasparläge?

Om du har ett begränsat dataabonnemang och vill använda mindre mobildata kan du aktivera datasparläget. Då får de flesta appar och tjänster bara bakgrundsdata via Wi-Fi. Appar och tjänster som är aktiva kan använda mobildata.

Varför långsam laddning Samsung?

Laddningen kan gå långsammare om kabeln inte är korrekt kopplad till USB-porten, om stiften är böjda på grund av att kabeln använts länge eller om ytan har rostat på grund av ett främmande föremål.

Hur stänger man av Datasparare Samsung?

På inställningsskärmen trycker du på Anslutning > Dataanvändning > Datasparare och trycker reglaget för att aktivera funktionen.

Vad betyder Tillåt användning av bakgrundsdata?

Om du vill använda appen Play Butik måste du aktivera bakgrundsdata på enheten. Det betyder att appar kan hämta data för framtida användning eller skicka aviseringar till dig även när du inte använder appen. Inställningarna skiljer sig åt mellan Android-versioner.

Vilken app drar mest data?

Det som drar allra mest surf är rörlig bild, som exempelvis Netflix och Youtube. Här går det att ändra inställningarna för att spara in på surfmängden – lägre uppspelningskvalitet kräver mindre data. Värt att tänka på är att även Facebook och Instagram har tunga videor i flödet.

Varför laddas mobilen långsamt?

En av de allra vanligaste anledningarna till att en telefon inte tar emot laddning är att något strular antingen med USB-kabeln eller nätadaptern (den lilla pluggen du sätter i väggen). Börja här givetvis med att kontrollera att alla kablar faktiskt är inpluggade ordentligt.

Vad menas med varning för dataanvändning?

Kontrollera att mobildatatrafik är aktiverat. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Dataanvändning > Varning och gräns för data. Tryck på reglaget Ställ in en datavarning eller reglaget Ange datagräns. Om du vill ändra varningsnivån eller dataanvändningsgränsen trycker du på Datavarning eller Datagräns.

Vad är Datagräns?

Windows ser till att du inte överskrider dataabonnemangets gräns och söker efter olika sätt att minska din dataanvändning. När du har angett en databegränsning meddelar vi dig när du närmar dig den.

Share this post