Trendig

Hur stor ar en standard Flyttkartong?

Hur stor är en standard Flyttkartong?

Testresultat

Flyttkartong standard
Konsumentkontakt rusta.se
Pris för 10 st flyttkartonger (kronor) 150
Produktinformation
Dimensioner, B x D x H (cm) 58 x 33 x 42

Hur mycket kostar en kartong?

Normala flyttkartonger i Wellpapp är det vanligaste sättet att flyttpacka och frakta i. De finns ofta att köpa i storpack hos stormarknader, hos flyttfirmor och magasineringsföretag. Du kan räkna med att flyttkartonger kostar mellan 15-40 kronor per kartong, men tänk på att kvaliteten kan variera kraftigt.

Vilka flyttkartonger är bäst?

Bästa flyttkartongen i testet blir lådan från Shurgard som är jämnbra och inte misslyckas i något testmoment. Testledaren Catrin Lindblad anser att det är klokt att välja flyttlåda efter sina behov.

Hur många liter är en banankartong?

Volymen av en banankartong: Vi säger att alla bananer ligger i banankartonger. Måtten på banankartonger kan variera, men vi har valt en genomsnittlig storlek på 40 cm x 54 cm samt 25 cm på höjden. Detta ger en volym på 0,054 m³.

Var kan jag köpa kartonger?

Hos oss på Office Depot hittar du ett brett utbud av produkter som flyttlådor, wellpapplådor, papptuber, kartonglådor i olika storlekar och som passar till olika ändamål. Hos oss kan du även köpa adresslappar och fraktsedlar för paket och att sätta på flyttlådor eller kartonger.

Kan man köpa kartong på postnord?

På våra serviceställen kan du köpa vadderade påsar och kartonger med porto i olika storlekar. Hitta ditt närmare serviceställe. Du kan även köpa förpackningar med porto i vår webbutik.

Är IKEAs flyttkartonger bra?

IKEA erbjuder bra flyttkartonger, som dessutom är billiga. Det är en klart prisvärd låda som tål att användas flera gånger om, i synnerhet för den kostnadsmedvetne. ICA hamnar på tredjeplats och är ett bra andrahandsalternativ.

Hur många flyttkartonger går det åt?

Först och främst: ofta behöver man fler kartonger än man tror! Räkna med en kartong per kvadratmeter om du har normalt med prylar, alltså 50 flyttkartonger för 50 kvadratmeter, 80 lådor för 80 kvadratmeter och så vidare. Därefter måste du bestämma dig för vad flytthjälpen får kosta.

Har DollarStore blöjor?

Vi har regelbundet DollarStore blöjor och har den senaste veckans reklamblad med erbjudanden från DollarStore blöjor tillgängliga så fort de kommer ut.

Share this post