Blogga

Vad hander nar man arkiverar en chatt i Messenger?

Vad händer när man arkiverar en chatt i Messenger?

Tryck länge på varje konversation som du vill arkivera eller radera. om du vill lägga de valda konversationerna i arkivet. Arkiverade konversationer försvinner från startskärmen, men de går fortfarande att läsa. Markera alla som lästa.

Kan man spara en Messenger konversation?

Du kan markera före ”Meddelanden” och ”Meddelandebilagor” för att spara Facebook-meddelanden på Android. Annars kan du också välja andra tillgängliga filtyper att ladda ner tillsammans.

Kan man få fram raderade meddelanden på Messenger?

Android Data Recovery rekommenderas för att återställa raderade Facebook Messenger-meddelanden. Detta program kan låta dig återställa borttagna Facebook Messenger-meddelanden, liksom andra data som kontakter, textmeddelanden, videor, ljud, galleri, dokument och så vidare.

Hur tar man bort gamla meddelanden på Messenger?

Klicka på Delete All Messages-logotypen i verktygsfältet, då ska en pop-up komma upp där det står Öppna dina meddelanden. Klicka på den. Nu, när du är i Messenger-läget, ska du se verktyget Delete All Messages överst på skärmen, och kan där välja om du vill radera alla meddelanden eller bara utvalda.

Hur kopierar man text från Messenger?

Hur man kopierar och klistrar in text på Android?

  1. Tryck och håll kvar fingret på ett ord för att markera det på en webbsida.
  2. Dra i de två handtagen för att inkludera mängden text du vill kopiera.
  3. När du har markerat önskad text, tryck på ikonen kopiera på verktygsfältet längst upp på skärmen:

Hur ser jag att jag är blockerad på Messenger?

Därför kan vi gå till vår lista med vänner på Facebook för att se om den här personen fortfarande finns på listan eller inte. Om du inte längre finns i den här vänlistan och vi inte kan hitta din profil när vi letar efter det betyder det att vi har blockerats.

https://www.youtube.com/watch?v=tER8ID8jDBg

Share this post