Frågor

Varfor har mina appar forsvunnit?

Varför har mina appar försvunnit?

Hitta tidigare köpta eller nedladdade appar Om du inte kan hitta en app eller blir ombedd att köpa den igen kontrollerar du att du använder samma Google-konto som när du köpte den.

Varför kraschar appar på Android?

Vissa Android-appar kan krascha så snart de öppnas. Dessa appar inkluderar Tumblr, Google Search, Waze, Tik Tok och några bankappar. För att säkerställa att dina appar inte kraschar när de startas, uppdatera både Google Chrome och Android System Webview när möjligt.

Har Android problem?

På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning.

Kan inte hitta appar?

Åtgärda problem med Play Butik Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar: Kontrollera att du använder en Android- eller Chromebook-enhet som stöds. Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen.

Varför kraschar apparna Samsung?

Hur får jag tillbaka en raderad app?

På menylistan, välj Mina appar och spel möjlighet att gå till applistan. Tryck sedan på Alla fliken för att visa alla appar som du har laddat ner, inklusive de nyligen raderade appar. Steg 3. Då kan du klicka på vilken app som helst för att installera om den på din Android-telefon.

Var är mina appar?

Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan. Om du använder Android Go med navigering med tre knappar trycker du på Senaste apparna .

Hur får jag en app till hemskärmen?

Så här tar du reda på vilken version av Android du har….

  1. Tryck länge på appen och lyft sedan fingret. Om det finns genvägar i appen visas en lista.
  2. Tryck länge på genvägen.
  3. Dra genvägen till den plats där du vill ha den. Lyft fingret.

Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar.

Share this post