Blogga

Var hittar jag Systeminstallningar pa iPhone?

Var hittar jag Systeminställningar på iPhone?

Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID. Om du använder macOS Mojave eller tidigare behöver du inte klicka på Apple-ID. Klicka på iCloud.

Hur ändrar man användare på iPhone?

Kontakta din operatör för att få hjälp med att överföra tjänsten till den nya ägaren. Om du inte använder ett SIM-kort med enheten kan du få hjälp av dem med att överföra tjänsten till den nya ägaren. Ta bort din gamla enhet från din lista över betrodda enheter.

Hur hittar man Apple menyn?

Apple-menyn finns i det övre vänstra hörnet av skärmen. Klicka på den för tillgång till Systeminställningar och senast använda appar, dokument och andra objekt. Visa information om datorn, som macOS-version, processortyp och mängd minne, och optimera lagringsutrymmet.

Vilka enheter är inloggade på iCloud?

Visa information om enheter där du är inloggad med ditt Apple-ID på iCloud.com

  • Gå till Kontoinställningar på iCloud.com.
  • Gå till avsnittet Mina enheter och välj en enhet i listan. Obs! Om någon av dina enheter inte finns med i listan ska du kontrollera att du är inloggad på enheten med ditt Apple-ID.

Hur Fabriksåterställer man iPhone?

Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till…

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

Vad är kända spårare?

Om du vill läsa en integritetsrapport som visar en lista över kända spårare som har blockerats från att spåra dig väljer du Safari > Integritetsrapport. Läs Förhindra spårning mellan webbplatser i Safari när du vill börja blockera spårare.

Vad betyder spåra inte mellan webbplatser?

När du surfar på webben på datorer eller Android-enheter kan du begära att webbplatser inte samlar in eller spårar din webbinformation. Funktionen är inaktiverad som standard. Men vad som händer med informationen beror på hur en webbplats svarar på begäran.

Share this post