Ny

Hur ar Dr Martens i storlek?

Hur är Dr Martens i storlek?

Dr. Martens kan skilja sig åt i storlekarna beroende på design, så det beror på vilken modell du köper. Tyvärr har vi inte mått för alla modeller som vi producerar. Damskor kan vara smalare än herr- och unisexskor, precis som unisexskor ofta är lite större.

Vilken modell Dr Martens?

Martens Original finns märkets mest ikoniska modeller: 3989 Brogue, Adrian Tassel Loafer, Church Monkey Boot, 2976 Chelsea Boot, 1490 och 1914 och Polley T-bar shoe. Skorna finns i färgerna oxblodsröd, körsbärsröd och svart, men kommer även i andra lädervarianter. 1460-kängan finns även i vegan-modell, skriver Dr.

Är Dr Martens vattentäta?

Inspirerad av vårt industriella sortiment, är kängan byggd med en revolutionerande ny, värmeförseglad dubbelsula som förhindrar att vatten kommer in i den luftdämpade sulan vilket utgör grunden för en helt vattentät känga.

Hur går jag in ett par Dr Martens?

När du inte använder dina kängor, kan du fortsätta att töja lädret genom att fylla dem med något i stället för dina fötter. Vi rekommenderar en konservburk eller tidningspapper. Låt dem stå över natten för bästa resultat.

Är Dr Martens små i storleken?

Produkten är stor i storleken, så vårt tips är att ta en storlek mindre än vanligt.

Är Dr Martens bekväma?

De är riktigt bekväma Det tar ett tag innan man ”går in dem”, men när det väl går gjord, kommer skorna att ha format sig efter dina fötter – vilket gör att det blir riktigt bekvämt. Med den mjuka sulan kommer du känna att du kan gå riktigt långt.

Kan man ha Dr Martens på vintern?

Dr. Martens har nu för första gången tagit fram ett gäng skor som ska tåla klimatet vi har här i Skandinavien under vintertid. Det är modellerna 1460, 2976, Chelsea Boot och 8053 som kommer i en ny serie man kalla för Wintergrip. Ovandelen är här i Snowplow – ett vattentätt läder som ska fungera bra i snöväder.

Vilken skostorlek är 27 cm?

Din skostorlek är #37.

Share this post