Ny

Vilken radiokanal kor julmusik?

Vilken radiokanal kör julmusik?

Julkanalen 107.5 – 100% Julmusik – I LIKE RADIO.

När spelas julmusik på radion?

De spelar 100% julmusik under julen fram till annandag jul varje år. Datumet när de börjar spela julmusik utannonseras dels i radiokanalen och på deras kanaler på webben.

Vilken radiostation spelar julmusik 2021?

100 % Julmusik i Mix Megapol Jul. Under december ersätts Veronica Maggio, Coldplay och Avicii med Bing Crosby, Chris Rea och Adolphson & Falk. Mix Megapol blandar de klassiska jullåtarna med nyinspelad julmusik.

När börjar Mix Megapol med julmusik 2021?

Så härligt. Och på fredag den 26:e november kl 08:00 startar Mix Megapol jul där det spelas 100% julmusik dygnet runt hela december.

När börjar julmusiken?

Metro Mode 10 November 2021. Vi vet alla någon som älskar julen! Då menar vi verkligen ÄLSKAR julen! Den som börjar lyssna på julmusik i augusti och som börjar smygpynta redan i november.

När börjar Star FM med julmusik?

Star FM började med ”Julens bästa blandband” i fredags och fortsätter fram till juldagen. Mix Megapol blir ”Mix Megapol Jul” på fredag 16.00 och återgår till det normala musikformatet på annandag jul. Det är åttonde året i rad med enbart julmusik på Mix Megapol.

När börjar Mix Megapol med julmusik?

På fredag 16.00 börjar Mix Megapol spela enbart julmusik. Det tillfälliga formatet behålls fram till 27 december.

Hur länge spelar Mix Megapol julmusik?

Julmusiken fortsätter på Mix Megapol fram till 26 december.

Vem äger Star FM?

Star FM – Sweden | Nordic entertainment group.

Hur många lyssnar på Mix Megapol?

Sveriges största radiostation med den perfekta musikmixen och spännande programledare. Mix Megapol har sedan starten 1994 utvecklats till Sveriges största radiostation och når idag 3,5 miljoner lyssnare varje vecka.

Vem leder Mix Megapol?

År 2021 sände Mix Megapol i hela landet efter att tre radiokanaler fick rikstäckande sändningstillstånd i augusti 2018. Nätverket ingår i tyska Bauer Media Group. Flaggskeppet i nätverket är morgonprogrammet Gry Forssell med vänner med Gry Forssell som programledare.

Vart är loogna på STAR FM?

Loogna har ett förflutet inom de kommersiella radiokanalerna SAF Radio, Radio City, Rix FM, Mix Megapol, Studio 107,5, Vinyl 107, STAR FM och lokalradiokanalerna Skärgårdsradion och V97.

Share this post