Populära

Vad kan man anvanda Scandic poang?

Vad kan man använda Scandic poäng?

De poäng du tjänar kan användas till bonusnätter och sköna hotellweekends, på mat och dryck i våra restauranger och barer, på allt vi säljer i våra shops och Scandic Friends online shop samt hos utvalda partners.

Kan man ge bort Scandic poäng?

Ge bort en bonusnatt Du kan alltid ge bort en av dina bonusnätter till någon annan. För att göra det ringer du medlemsservice, du kan inte boka en bonusnatt för någon annan via vår webb eller app.

Hur många poäng får man på en natt på Scandic?

När du bor en poängkvalificerande natt på ett av våra Scandichotell tjänar du 2 baspoäng för varje krona (exklusive moms) du spenderar på hotellet och lägger på din rumsnota. Det vill säga priset för ditt rum, det du äter i restaurangen, eventuella tillval du lägger till vid bokningen och allt du köper från vår shop.

Hur når man Red Level på Scandic?

Kan bekräfta att tröskeln för RED är 85 nätter eller 350.000 poäng. Poängen med RED tycker jag handlar mer om att man är väldigt flexibel mot gästen med öskemål och är väl omhändertagen mer än att förmånerna är mycket bättre.

Vad tjänar man på Scandic?

På Scandic tjänar dessutom kvinnor betydligt lägre än män. Hotellrevyn kan för första gången presentera lönestatistik som är uppdelad efter företag. Det gäller tre av de stora företagen i branschen; McDonalds, Scandic och Sodexho. Samtidigt var genomsmittslönen i hela branschen 15 962 kronor i månaden.

Hur blir man Scandic Friends medlem?

Scandic Friends Top Level ges till medlemmar med minst 45 kvalificerande nätter, eller 150 000 kvalificerande poäng (baspoäng), under en sammanhållen 12-månadersperiod. Information om hur en Medlem når Red Level är inte officiell.

Kan inte logga in på Scandic?

Steg 1 – Logga in och aktivera din e-postadress Om du anger fel inloggningsuppgifter eller försöker logga in med en e-postadress som inte är aktiverad för inloggning kommer du att få ett felmeddelande.

Hur mycket tjänar man som städerska på hotell?

24 400 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

https://www.youtube.com/watch?v=4ZyTA80bAQc

Share this post