Trendig

Hur gor man en online kurs?

Hur gör man en online kurs?

Hur bygger man en webbkurs?

  1. DIN KURSIDÉ Allting börjar med research där du behöver prata med dina kunder och målgrupp, så att du skapar en kurs som både efterfrågas och där man är villiga att betala.
  2. PLANERA INNEHÅLLET.
  3. VÄLJ RÄTT MEDIATYP(ER)
  4. ANVÄND VIDEO.
  5. PRODUCERA WEBBKURSEN.
  6. VÄLJ KURSPLATTFORM.
  7. MARKNADSFÖR DIN ONLINEKURS.

Vad läser man i företagsekonomi 1?

I kursen Företagsekonomi 1 får du lära dig ekonomiska begrepp och modeller. Du får kunskaper om hur en marknad fungerar och lär dig marknadsföring, kalkylering, bokföring och bokslut. Du lär dig hur företagen agerar i en modern marknadsekonomi och vilka krav samhället ställer på företagen genom lagar och förordningar.

Är ekonomi mycket matte?

Ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi har upp till matte 3. Med tre kurser i matte kan man nog inte påstå att det ” bara är matte på ekonomi”. Det är en kurs mer än juridikinriktningen och Samhällsprogrammet som har upp till matte 2 (om man inte väljer till mer).

Vad är e kurs?

e-learning har i vår värld en stor mängd synonymer. Vanliga sådana är e-lärande, e-kurs, digitalt lärande, webbaserad kurs eller utbildning och ibland webbutbildning eller webbkurs. De sista två kan dock i vissa fall fall avse utbildning i att lära sig webben, exempelvis i form av en kurs om HTML.

Är kurser gratis?

1. Coursera. Coursera.org är en hemsida som samarbetar med universitet och organisationer runt om i världen och skapar gratis online-kurser inom en mängd olika områden. Här finns något för alla och de har en stor sökbar databas där du kan hitta det som intresserar dig och mycket till!

Vad är det företagsekonomi 1?

Är utbildning gratis i Sverige?

Att läsa en utbildning på ett universitet eller en högskola i Sverie är gratis och berättigar dig till studiemedel från CSN (Centrala studiestödsnämnden).

Kan man jobba när man pluggar på distans?

Om du väljer att studera på distans kanske du kan jobba samtidigt som du studerar. Då är det viktigt att du har koll på CSN:s fribelopp. Fribeloppet är den summa pengar du får tjäna utan att det påverkar din rätt till bidrag.

Är det svårt att läsa företagsekonomi?

Det är svårt att säga hur svårt matten är för att det uppfattas olika av alla, för vissa kan det vara lättare än för andra, det kan bero på hur lätt man lär sig eller hur mycket man redan vet. Matten kan då handla mer om kalkylering, marknadsföring och redovisning.

Vilka utbildningar är gratis?

Följande utbildningstyper är kostnadsfria i Sverige:

  • Universitet/högskola.
  • Komvux.
  • Yh-utbildningar.
  • Folkhögskola.

Kan man plugga 100 och jobba?

Det är fullt möjligt. Jag har nämligen själv pluggat på 100% medan jag hade ett heltidsjobb. Du bör dock vara medveten om att det stundvis kommer vara påfrestande. Ibland kommer du behöva trixa lite med tiderna för att genomföra en distansutbildning.

Hur lägger man till en kurs på Linkedin?

Lägga till, ändra eller ta bort utbildningar i din profil

  1. Klicka på Du högst upp på startsidan och sedan på Visa profil.
  2. Klicka på Lägg till profilavsnitt i introduktionsavsnittet.
  3. I söklistan Grunderna klickar du på Lägg till utbildning.
  4. Ange information om din utbildning i de avsedda fälten.
  5. Klicka på Spara.

Share this post