Blogga

Hur ser Hiro Hermansson?

Hur ser Hiro Hermansson?

Trots att paret tillsammans med sonen sökte vård på sjukhuset kunde läkarna inte förstå vad som var fel med Hiro och 30 timmar senare hade sjukdomen bara förvärrats. – Det blev bara värre och värre i cirka 30 timmar. Mer feber, tröttare, åt sämre, större utslag som när det var som värst täckte större delen av kroppen.

Hur träffades Alex och Carro?

Paret träffades våren 2014 när Alexander var i Malmö för att börja på SVT:s Barnkanalen. Eftersom han var ny i stan gick han till en kyrka i hopp om att träffa nya vänner, och där fanns Caroline som tog emot honom med öppnar armar.

Har Alex och Carro fått barn?

Alexander Hermansson och Caroline Hermansson har blivit föräldrar. SVT-profilerna har fått en son. ”Det såg ut ett tag som att de skulle bli kejsarsnitt till slut men vi lyckades med sugklocka”, skriver Alexander i ett sms till Aftonbladet Nöje.

När föddes Hiro Hermansson?

SVT-profilerna Caroline Hermansson, 24, och Alexander Hermansson, 28, gifte sig 2016. Förra året avslöjade makarna att de väntade sitt första gemensamma barn och i tisdags föddes den lille sonen, som har fått namnet Hiro.

Hur gammal är Hiro Hermansson?

1 år (2020)Hiro Hermansson / Ålder

Är Carro gravid?

Barnfavoriterna Alexander och Caroline Hermansson väntar en son i sommar. För mama berättar Carro om när Alex tog ett graviditetstest, peppen inför förlossningen och varför Alex är världens bäste make. Grattis till graviditeten!

Hur gammal är Alex på Barnkanalen?

Alexander Ken Hermansson, född 22 januari 1992 i Huddinge, Stockholms län, är en svensk Youtube- och TV-profil.

Vad heter Alex och Carros bebis?

Lilla Hiro har sett dagens ljus och Alex och Carro har blivit mamma och pappa. Häng med programledarstjärnorna Alexander och Caroline Hermansson när de släpper in dig i sitt liv.

Har Alex i sommarlov barn?

Hermansson gifte sig i april 2016 med Caroline Hermansson som också är en barnprogramledare-profil. De har en son tillsammans född 2020.

Vad heter Alex Hermanssons barn?

Tv-paret Alex och Carro Hermansson har fått sin bebis! Vi knackade på i bebisbubblan och fick veta ALLT om hur det gick till när lilla Hiro kom till världen – från morfinspruta och sugklocksdrama till ensamma dygn på BB: ”Jag ÄLSKADE att föda barn! Jag kände mig så mäktig och kraftfull – och sexig”. Grattis Carro!

Vad heter Alexander Hermanssons barn?

Vad heter Alex och Carros barn?

Share this post