Trendig

Vilken dator ar bast for spel?

Vilken dator är bäst för spel?

Topp 6 bästa gamingdatorerna 2022

  1. Lenovo Legion T5 28IMB05. Legion T5 från Lenovo är en otroligt kraftfull speldator som också kommer med ett väldigt rimligt pris.
  2. Acer Predator Orion 3000.
  3. Lenovo Legion T530-28ICB.
  4. MSI MAG Infinite S 10SI-011MYS.
  5. ASUS ROG Strix GL10CS-NR199T.

Vad ska man köpa för gamingdator?

Om du inte vill lägga ut fullt så mycket pengar kan du satsa på en fyrkärnig CPU, vilket innebär att CPU:n har fyra processorkärnor i ett chip. I allmänhet anses sex kärnor vara optimalt för gaming, så det är det du bör satsa på om du ska köpa en gamingdator under 2021 eller i framtiden.

Var köper man gamingdator?

Deras gaming dator hittas i alla olika prisklasser, och denna towerdator hittas just nu till ett riktigt bra erbjudande hos MediaMarkt. För just under 10.000 kronor får du en speldator utrustad med ett Nvidia 2060 SUPER grafikkort, 16 GB ramminne, en snabb SSD-hårddisk och en intel i5 processor.

Vad krävs av en bra speldator?

Processor: Spelprestanda är inte bara grafikkortets jobb. Det drar det tyngsta lasset, men du behöver också en kraftfull processor. Hur mycket processorn avgör beror på typen av spel och hur det är programmerat, men en bra tumregel är att du kommer väldigt långt med en rejäl fyrkärnig processor för stationära datorer.

Hur mycket kostar en billig gaming dator?

Om du inte vill lägga ut fullt så mycket pengar kan du hitta hyfsat bra förbyggda gamingdatorer som ger dig FPS-värden på 120–200 i populära spel för cirka 8000 kr. För det priset kan du få en förbyggd dator med 8 GB RAM, 512 SSD-lagring och en fyrkärnig processor.

Vem tillverkar Medion datorer?

Medion är en tysk tillverkare som säljer mycket hemelektronik av olika slag på den inhemska marknaden, men som är mindre kända här i Norden.

Share this post