Rekommendationer

Hur hittar man sina mest spelade latar pa Spotify?

Hur hittar man sina mest spelade låtar på Spotify?

I Spotify-appen kan du se vilka låtar, artister och album du lyssnat på under året som gått. Du hittar funktionen på startsidan. Där kan du också se hur länge du lyssnat på musik under året, hur många artister och låtar du lyssnat på och hur många genres du tagit dig igenom.

Hur hamnar man på Spotify listor?

För att hamna på dessa spellistor som artist så handlar det främst om två faktorer: streams/spelningar och saves/sparanden på olika sätt. Popularitet är en viktig algoritm som Spotify använder för att ranka artister och låtar på en skala 0 till 100.

Kan man ta bort Nyligen spelade på Spotify?

För att ta bort objektet från listan ”Nyligen spelade” klickar du på ikonen för tre dot. I alternativmenyn som visas, klicka på alternativet ”Ta bort från det nyligen spelade”. När knappen är klickad, försvinner objektet från listan ”Nyligen spelad”.

Hur ser man hur många gånger man lyssnat på en låt på Spotify?

Efter det att man anslutit sig till tjänsten med sitt Spotify-konto så radas statistik upp över vilken artist man lyssnat mest på, mest lyssnad låt, favoritgenrer samt när, var och hur länge man använt har Spotify.

Vilken artist har flest lyssnare på Spotify?

Spotify Wrapped är Spotifys årliga summering av de mest streamade låtarna, artisterna, albumen och poddarna både i Sverige och globalt. Globalt sett är den mest streamade låten i år “drivers license” med Olivia Rodrigo, och den artist som det lyssnats mest på världen över är den puertoricanska rapparen Bad Bunny.

Hur vänder man på spellistan på Spotify?

För att ändra uppspelningsordningen på valfri spellista börjar du med att öppna Spotify-appen i din iPhone– eller Android-telefon och navigerar till spellistan i fråga. Peka på skärmen och scrolla uppåt (dra alltså dra fingret nedåt) för att exponera en hemlig, liten meny högst upp.

Share this post