Populära

Hur mycket kostar det att fylla pa ett busskort?

Hur mycket kostar det att fylla på ett busskort?

Du kan ladda reskassa på Mina Sidor, ombord på bussen eller hos ett ombud. Och du måste ha ett grönt resekort för att ladda reskassa. Om du laddar reskassa på Mina sidor kan du ladda med vilken summa du vill mellan 100 kr och 2 000 kr. Du betalar med reskassa ombord på bussen.

Hur fungerar gymkort?

Du är skyldig att betala under hela bindningstiden även om du till exempel flyttar och slutar använda medlemskapet. Det är inte tillåtet för ett gym att ha flera års bindningstid. Det är högst 12 månader som gäller. Om du har ett avtal med en längre bindningstid kan du kräva att få avsluta avtalet efter 12 månader.

Vad kostar det att åka buss i Avesta?

Pris enkelbiljett

Biljett 7-19 år 20-25 år
Appbiljett/reskassa 24:- 30:-
Köp ombord 1 zon 30:- 35:-
Tillägg 1 zon 11:- 17:-

Hur mycket kostar det att träna på Friskis och Svettis?

För att träna behöver du förutom ett träningskort även vara medlem i Friskis&Svettis. Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår….BETALA MÅNADSVIS MED AUTOGIRO.

Årskort 349 kr/mån
Årskort student 285 kr/mån
Årskort senior 285 kr/mån
Årskort dag 285 kr/mån
Autogiro löpande 449 kr/mån 2 mån uppsägningstid

Hur mycket kostar busskort för ungdom?

Reskassa ungdom

Enkelbiljett reskassa Pris Giltighet
EN ZON 17 kr 75 min
TVÅ ZONER 34 kr 90 min
TRE ZONER 51 kr 120 min
FYRA ZONER 68 kr 120 min

Vad kostar SL kort 2022?

Nytt år betyder nya taxor i kollektivtrafiken. Nu höjer SL priset på sina biljetter. 4 januari höjs biljettpriserna i SL-trafiken. Ett månadskort för vuxna kostar då 970 kronor, en höjning med 20 kronor.

Hur köper jag bussbiljett?

Reser du bara ibland är det enklaste sättet att köpa biljett att använda ett betalkort och köpa biljett i samband med resan. Du kan köpa pappersbiljett i våra biljettautomater, hos kundcenter, på regionbussen eller hos våra ombud.

Hur man köper bussbiljett?

Du kan köpa din bussbiljett i vår app, på någon av våra busstationer, via vår webbshop samt med konto- eller kreditkort på bussen. Under Coronapandemin gäller speciella restriktioner och regler för dig som ska åka buss med oss.

Share this post