Populära

Hur koper man biljett pa Vasttrafik?

Hur köper man biljett på Västtrafik?

Du kan köpa enkelbiljett i alla våra försäljningskanaler. Du kan få den i form av en pappersbiljett eller på ett Västtrafikkort. Du kan även köpa biljett i appen Västtrafik To Go. Information om hur du kan betala i de olika kanalerna finns på Västtrafiks webbplats.

Var köper man Regionen runt?

Var köper jag Regionen runt? Köp kortet i appen Västtrafik to go eller ombord på fordonen i hela regionen. Dock ej på spårvagnarna i Göteborg och Mölndal, flygbussarna samt på Connex tåg till och från Norrland (biljetten gäller dock på såväl spårvagnarna som tåget).

Hur köper man bussbiljett?

Butiker och ombud I Västtrafikbutikerna kan du köpa biljetter och få hjälp med det mesta kring resan. Ombud är vanliga butiker som säljer Västtrafiks biljetter. Till exempel Pressbyrån, 7-eleven eller ICA.

Hur betalar man bussbiljett Västtrafik?

Du väljer mellan kontokort eller Swish.

  1. Om du väljer kontokort har du möjlighet att spara ditt kortnummer i appen för att det ska gå snabbt att köpa biljett nästa gång. Du kan behöva bekräfta dina köp med Bank-ID eller 3D Secure.
  2. Swish är ett bra alternativ för dig som inte kan/vill betala med kontokort.

Vad kostar regionen runt månadskort?

Månadskort för hela regionen, zonerna A, B och C, motsvarande Regionen Runt, höjs med 5 kronor till 1 825 kronor. Se fler prisexempel i faktaruta. Priserna kommer inte att höjas ytterligare i januari 2021.

Får barn åka med på regionen runt?

Upp till tre barn/ungdomar (7-19 år) kan följa med på biljetten. Det gäller inte vid resor med seniorbiljett. Det gäller på Västtrafiks tåg, bussar, spårvagnar och båtar inom Västtrafiks område (Västra Götalandsregionen och Kungsbacka kommun). Det gäller på Öresundståg mellan Göteborg och Åsa.

Hur betalar man på en buss?

Genom att blippa betalkortet i spärren eller på bussen köper man en biljett som är giltig i 75 minuter. Resenären väljer själv om hen vill blippa plastkortet eller sin digitala plånbok som Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay.

Share this post