Trendig

Vilken tid utspelar sig Peaky Blinders?

Vilken tid utspelar sig Peaky Blinders?

Året är 1919. Ett ökänt gäng i brittiska Birmingham leds av den fruktade Tommy Shelby, som är fast besluten att ta sig upp i världen, kosta vad det kosta vill. Titta så mycket du vill.

Hur många säsonger finns av Peaky Blinders?

Peaky Blinders (TV-serie)

Fotograf George Steel
Antal avsnitt 35
Längd (per avsnitt) 55–59 minuter
Antal säsonger 6
Produktion

När släpps Peaky Blinders säsong 6?

När kommer Peaky Blinders säsong 6 till Netflix? Peaky Blinders återvänder till Netflix fredagen den 10 juni.

När kommer sjätte säsongen av Peaky Blinders?

Peaky Blinders har redan haft premiär i Storbritannien där det första avsnittet släpptes den 27 februari. Det ryktas att för resten av världen kommer den här säsongen att släppas på Netflix den 20 mars.

Vem visar Peaky Blinders?

Så här ser du Peaky Blinders säsong 6 Liksom förra säsongen finns serie 6 att se på BBC One i Storbritannien (tidiga serier sändes först på BBC Two) och BBC iPlayer. För amerikanska tittare och andra utan tillgång till BBC-program kommer den att finnas tillgänglig på Netflix från 10 juni 2022.

När släpps nya säsongen av Peaky Blinders?

Äntligen är Peaky Blinders snart tillbaka. En produktion som ständigt stött på hinder orsakade av pandemin har hållit oss kvar på sträckbänken, men nu har det äntligen bekräftats att vi får vår återförening med serien under våren 2022.

När kommer fortsättningen på Peaky Blinders?

Var kan man se Peaky Blinders säsong 5?

Snart är prisbelönta gangsterdramat Peaky Blinders tillbaka med en femte säsong efter två års väntan. Tidigt i höst kan du se den efterlängtade serien exklusivt på C More, bara två veckor efter den brittiska premiären.

Share this post