Ny

Ar Dropbox kostnadsfritt?

Är Dropbox kostnadsfritt?

Få ett gratis Dropbox-konto Med Dropbox Basic är det enkelt att nå dina filer från flera enheter – datorer, telefoner och surfplattor – utan kostnad: Windows och Mac: Installera vår app, så kommer allt på ditt konto att synas i Dropbox-mappen på din dator.

Vad kostar Dropbox 2tb?

Konton i Dropbox Basic har 2 GB kostnadsfritt lagringsutrymme.

Hur blir man av med Dropbox?

Så här säger du upp Dropbox-prenumerationen:

  1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Plan.
  5. Klicka på Säg upp plan längst ner på sidan.
  6. Välj en anledning till att du annullerar.
  7. Klicka på Fortsätt med annulleringen.

Vad är bra med Dropbox?

Installera Dropbox på alla dina enheter Den stora fördelen med molntjänster som Dropbox är att du får åtkomst till dina viktiga filer precis överallt. Dropbox har klienter för Windows och Mac, fungerar med både Android och iOS samt kan användas i webbläsaren.

Vad är Dropbox bra för?

Den stora fördelen med molntjänster som Dropbox är att du får åtkomst till dina viktiga filer precis överallt. Dropbox har klienter för Windows och Mac, fungerar med både Android och iOS samt kan användas i webbläsaren.

Är Dropbox Google?

Google Drive och Dropbox är molntjänster som gör det möjligt för dig att spara filer och bilder på nätet, eller i ”molnet”. Du kommer åt ditt lagrade innehåll i vilken webbläsare som helst, oavsett vart du än befinner dig.

Vem står bakom Dropbox?

Historia. Företaget grundades 2007 av Drew Houston och Arash Ferdowsi, som vid den tiden var studenter på Massachusetts Institute of Technology (MIT), och som ogillade att vara tvungna att skicka e-post till sig själva då de arbetade vid mer än en dator.

Hur synkar man Dropbox?

Spara en fil till Dropbox-mappen på datorn så synkas den automatiskt till din mobila enhet. Filsynkning till molnet finns tillgänglig för många olika enheter och plattformar, från Windows och Mac till mobila enheter som iPhone, iPad och Android via Dropbox-mobilappen.

Hur får man Dropbox i Finder?

När du har installerat Dropbox-klienten kan du hitta standardplatsen för Dropbox i Utforskaren (Windows) eller Finder (Mac). Den har namnet ”Dropbox”. Öppna Windows Utforskaren….Gör så här:

  1. Gå direkt till Dropbox-mappens plats.
  2. Högerklicka på Dropbox-mappen.
  3. Klicka på Skapa alias (eller Skapa länk på Linux).

Share this post