Ny

Ar SVT Barn gratis?

Är SVT Barn gratis?

SVT Barn-appen innehåller inga köp inuti appen (inga in-app purchases). Din mobiloperatör tar dock betalt som vanligt för nedladdad mängd data när du surfar via mobilnätet.

Vart är SVT Barn?

SVT Barn är SVT:s tv-kanal för barn. Det är också en app och en sajt som samlar alla SVT:s barnprogram. Programmen går också att se på SVT Play. Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om SVT Barn.

Vad tittar barn på?

Barn och ungdomar mellan 3-19 väljer helst Youtube, följt av Netflix, enligt nya MMS-siffror. Youtube är den överlägset mest populära tjänsten i samtliga jämförda målgrupper, visar MMS senaste ”Trend & tema”-rapport. De mellan 15-19 år tittar i snitt 83 minuter på Youtube om dagen.

När försvinner SVT Barn spelen?

Den 7 december tas de populära barnspelen bort från sidan. – Spelen på svtbarn.se är flera år gamla och är skapade i en teknik som heter Flash. De fungerar inte i moderna webbläsare och går därför inte längre att spela på många datorer och plattor, säger Erik Wahlgren, Produktägare SVT Barn Play, i ett pressmeddelande.

Hur söker man till SVT Barn?

Vad roligt att du vill vara med i SVT Barn! Alla program som det går att söka till hittar du på SVT Barns hemsida under fliken Var med. Finns inte ditt program uppe är det inte aktuellt att söka till programmet just nu. Kika gärna in där då och då för att se om just ditt favoritprogram letar deltagare.

Var med i tv som barn?

Vad roligt att du vill vara med i SVT Barn! Alla program som det går att söka till hittar du på SVT Barns hemsida under fliken Var med. Finns inte ditt program uppe är det inte aktuellt att söka till programmet just nu.

Var med i klassen 2022?

I sommar kommer vi spela in nästa säsong av serien Klassen och nu letar vi nya skådespelare till Klassen. Vi söker barn i åldrarna 12-15 år som bor eller har tillgång till boende i Skåne. Erfarenhet av skådespeleri, film, teater, dans välkomnas men är inget krav.

Share this post