Rekommendationer

Hur varmt ar det i Grekland i oktober?

Hur varmt är det i Grekland i oktober?

Varmt i oktober: 23–28 grader

Luft – dag Luft – natt Resmål
23° 17° Grekland, Kreta
23° 15° Grekland, Samos
23° 18° Portugal, Madeira
23° 16° Grekland, Zakynthos

Hur varmt är det på Rhodos i oktober?

Medeltemperaturer

Dagstemperatur Vattentemperatur
september Dagstemperatur 28°c Vattentemperatur 25°c
oktober Dagstemperatur 24°c Vattentemperatur 23°c
november Dagstemperatur 18°c Vattentemperatur 20°c
december Dagstemperatur 15°c Vattentemperatur 18°c

Hur varmt är det i Rhodos i november?

Vädret på hösten Medeltemperaturen är 20°C i oktober. November är något svalare än oktober med medeltemperaturen 16°C. Regnmängden är ca 99 mm i november.

Vart ska man resa i oktober för att få värme?

För riktig solsemester har vi flera varma resmål i oktober, bland annat Bali, Thailand och Maldiverna. Lite mildare temperaturer hittar du i andra varma länder som Cypern, Turkiet och Marocko. Om du brukar ligga i skuggan på stranden kanske Kreta, Mallorca eller Rhodos kan passa bättre.

Kan man åka till Rhodos i oktober?

Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30-35 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I oktober börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen.

När ska man åka till Rhodos?

Mina favoritmånader är april, juni, september och oktober. Till Grekland kan man faktiskt åka året om även om de flesta åker under den varmare delen av året.

När är det bäst att åka till Rhodos?

Resor till Rhodos I maj börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 25 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30-35 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag.

Share this post