Populära

Var ar Sylvia Vrethammar fodd?

Var är Sylvia Vrethammar född?

UddevallaSylvia Vrethammar / FödelseortUddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Tätorten hade 36 038 invånare 31 december 2018.
Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största tätorten i landskapet Bohuslän. Wikipedia

Var slog Jessica Andersson igenom?

Jessica Elisabeth Andersson, född Arvidsson den 27 oktober 1973 i Spånga församling i Stockholm, är en svensk sångerska och låtskrivare, som slog igenom i dokusåpan Fame Factory.

Hur gammal är Sylvia Vrethammar sångerska?

76 år (22 augusti 1945)Sylvia Vrethammar / Ålder

Har Sylvia Vrethammar några barn?

Pierre VrethammarSylvia Vrethammar / Barn

När föddes Sylvia Vrethammar?

22 augusti 1945 (ålder 76 år)Sylvia Vrethammar / Födelsedatum

Hur blev Jessica Andersson känd?

Jessica blev känd igenom efter tv-programmet Fame Factory och bildade gruppen ”Fame” tillsammans med Magnus Bäcklund. De har gjort många hitlåtar tillsammans och det första bidraget som de tävlade med i melodifestivalen var ”Give me your love” år 2003.

Var bor artisten Jessica Andersson?

Ålder: 45. Familj: Sambon Johan Malm, 35, och sonen Liam, 16, från en tidigare relation. Bor: I sutterängvilla i Gottskär, Onsala kommun.

Hur gammal är Sylvia?

78 år (23 december 1943)Drottning Silvia / Ålder

Är Jessica Andersson med barn?

Hon har sonen Liam, 18, sedan ett tidigare förhållande. Hon har dock inte fått några barn med nya sambon och han vill inte heller gifta sig med Jessica till sångerskans förtret. Den framgångsrika artisten är tio år äldre än sin sambo och det är inte heller helt okomplicerat för Jessica.

Är Jessica Andersson gravid?

Jessica Andersson berättar att paret inte planerar att bli gravida. Jessica Andersson och hennes pojkvän kämpade med att få barn – sedan sattes barnplanerna på paus. Men längtan efter tillökning finns fortfarande kvar.

Share this post