Ny

Var kan man streama Efterlyst?

Var kan man streama Efterlyst?

Från och med i höst kommer Efterlyst bara att finnas att streama på Viaplay, där det populära kriminalmagasinet dessutom kommer att bli 60 minuter långt utan reklampauser.

Hur kan jag se Efterlyst?

Efterlyst. Svenskt kriminalmagasin från 2020 på TV3 Play | Viafree. Sedan starten 1990 har Efterlyst tagit upp nästan 1 400 mord, 550 sexualbrott, 1 230 rån och mycket mer. De senaste säsongerna har avgörande tips från tittarna hjälpt polisen i hela 60 procent av brottsutredningarna.

Vilka dagar sänds Love Child?

Likt våra tidigare eftermiddags-serier så visar vi dem på de flesta måndagar, tisdagar och onsdagar. Alla veckans avsnitt publiceras på SVT Play på måndagar.

När släpps Efterlyst på Viaplay?

Nu är det dags att välkomna Efterlyst åter på Viaplay. Programmet, som är Sveriges ledande kriminalmagasin där tittarna som vanligt kan hjälpa polisen att lösa grova brott, behöver knappast någon närmare presentation.

När kommer säsong 3 av Love Child?

Den 25:e oktober släpper streamingtjänsten det sista avsnittet tillhörande den pågående säsongen och de två inledande av Love Child säsong 3. Därefter släpps ett avsnitt varje vecka fram till och med den 16:e november. Den 26:e oktober sänds säsongens första avsnitt på SVT1 (kl. 16:45) och SVT24 (kl.

Hur många säsonger finns det av McLeods Daughters?

8McLeods döttrar / Antal säsonger
Serien gjordes i 8 säsonger och totalt 224 avsnitt. Första avsnittet visades den 8 augusti 2001 och det sista visades den 31 januari 2009 (i Australien).

När går Efterlyst i repris?

Efterlyst och Aftonbladet i stort krimsamarbete Efterlyst sänds i TV3 och Viafree klockan 20 på torsdagar och publiceras på Aftonbladet hela veckan.

När kommer Efterlyst tillbaka?

I morgon är det dags för Efterlyst att komma tillbaka på Viaplay och TV3.

Hur länge har Efterlyst sänts?

Efterlyst är ett program som startade i TV3 1990, där man efterlyser uppgifter om brott som begåtts. Programmet är ett samarbete mellan polisen och TV3. Hösten 2015 flyttade programmet till TV8. Under hösten 2018 återvänder Efterlyst till TV3 med Hasse Aro som programledare.

https://www.youtube.com/watch?v=MXUMXPK9J1k

Share this post