Trendig

Vart kan jag se alla mina rakningar?

Vart kan jag se alla mina räkningar?

Alla digitala fakturor på ett ställe Behöver du en fakturakopia eller bara få koll på senaste beloppen? På Mitt E. ON kan du se alla dina digitala fakturor och deras betalstatus, ändra betalsätt och ordna autogiro. Digitalt, enkelt och smidigt.

Kan man logga in på Kivra med BankID?

Du loggar in på Kivra med Mobilt BankID. Bara du själv kan se din post. Och all data är krypterad och säkert lagrad.

Hur lägger man till företag i Kivra?

Så kommer du igång

  1. Skaffa Kivra. Se till att du har Kivra som privatperson. Det behövs för att ni ska kunna skaffa företagsbrevlåda. Läs mer om Kivra privat.
  2. Registrering. Fyll i organisationsnummer och personnummer. Signera med Mobilt BankID.
  3. Klart. Nu kommer ni få er post digitalt. Från anslutna företag och myndigheter.

Vilka olika sätt finns det för att betala sina räkningar?

Om du inte vill ha internetbank så kan du skaffa brevgiro eller kuvertgiro. Du kan också betala återkommande räkningar med autogiro. Om du betalar med brevgiro skickar du dina räkningar tillsammans med en betalningsorder i ett förtryckt kuvert som du fått av din bank. Kuvertet skickar du med posten.

Hur länge sparas e-fakturor?

– Den elektroniska fakturan får skrivas ut (överföras) och sparas i pappersform fram till och med det sjunde året efter utgången av det kalenderår då räkenskapsåret avslutades och det elektroniska dokumentet får förstöras först från och med det fjärde året efter utgången av det kalenderår då räkenskapsåret avslutades.

Hur länge ska man spara kundfakturor?

Räkenskapsinformationen måste sparas i 7 år efter det kalenderår då räkenskapsåret avslutades. Det innebär för ett företag med räkenskapsår 1/7-30/6 att räkenskapsinformationen måste sparas i 7 år och 6 månader. Bestämmelser om hur lång tid bokföringen måste sparas finns i 7 kap. bokföringslagen.

Kan man se gamla E-fakturor?

På e-fakturan kan du också få länkar till information från det företag som har skickat fakturan till dig. Dina e-fakturor sparas i den tidigare versionen av internetbanken under ”historiska dokument” i upp till 18 månader.

Share this post