Populära

Vad kostar det att ringa fran Storbritannien?

Vad kostar det att ringa från Storbritannien?

Samtal och meddelanden till Premium-/betalnummer debiteras enligt operatörens taxa. Priser för att ringa, surfa och skicka sms när du befinner dig på fartyg eller flyg hittar du här….Priser i Storbritannien.

Abonnemang & kontantkort
Samtal
Ringa 9 kr/min
Ta emot samtal 9 kr/min
Lyssna på röstbrevlåda 9 kr/min

Hur skriver jag mitt nummer?

Slå + eller 00 på din telefon, landsnummer, riktnummer (utan första nollan) samt telefonnummer. Exempel: Om du skall ringa till Sverige så slår du +46, följt av riktnummer (utan 0) och sist telefonnumret. 08-123 45 67 blir då +46 8 123 45 67. Är det ett mobilnummer, ta bort första nollan.

Från Sverige till Storbritannien

Mobil 2.40 kr/min
Fast telefon 2.40 kr/min
SMS 0.45 kr
MMS 0.99 kr
Öppningsavgift 0.95 kr

Vad kostar det att ta emot samtal från Storbritannien?

Samtal och meddelanden till Premium-/betalnummer debiteras enligt operatörens taxa….Priser i Storbritannien.

Abonnemang & kontantkort
Ringa 9 kr/min
Ta emot samtal 9 kr/min
Lyssna på röstbrevlåda 9 kr/min
Meddelanden

Är det gratis att ringa till England?

Använd mobiltelefonen utomlands utan extra kostnader. Du kan ringa, skicka sms/mms och surfa inom det landet du befinner dig i, till andra EU/EES-länder och till Sverige utan extra kostnader.

Vad kostar utlandssamtal?

Det kostar inget extra att ringa inom EU och EES på utlandsresan. Om din operatör låter dig använda ditt abonnemang eller kontantkort utomlands kan du ringa med det till samma kostnad som hemma inom EU- och EES-länder. Det är lagstadgat i EU:s roamingregler från 2017.

Är det gratis att ringa inom EU?

Ja, i princip. Du har fria samtal och sms när du reser i EU och eftersom du har fri surf i ditt abonnemang måste din operatör ge dig en stor surfpott när du är utomlands. Din operatör måste informera dig om hur mycket utlandssurf du har. Det beror på vad du betalar för abonnemanget.

Vem betalar utlandssamtal Telia?

Surfa och ringa utomlands Har du mobilabonnemang från Telia surfar, ringer och skickar du meddelanden i hela EU/EES för samma pris som hemma och slipper oron för höga kostnader.

Vad kostar roaming i England?

EU-ROAMING UTAN EXTRA KOSTNAD. Du kan ringa och skicka meddelanden inom EU/EES och Storbritannien samt hem till Sverige för samma pris som inom Sverige.

Vad kostar mobilsamtal till Tyskland?

Priser från Sverige till Tyskland

Mobil: 2,40 kr/min
Fast telefoni: 2,40 kr/min
Startavgift: 0,69 kr
SMS: 0,75 kr
MMS: 0,99 kr

Hur ringer man Telia från utlandet?

  1. Besök telia.se/foretag.
  2. Telefon 90400.
  3. Telefon +46 771 99 04 00 utanför Sverige.

EU-ROAMING UTAN EXTRA KOSTNAD. Du kan ringa och skicka meddelanden inom EU/EES och Storbritannien samt hem till Sverige för samma pris som inom Sverige. Du surfar som hemma i EU/EES-länder samt Storbritannien med surfmängden på ditt Jobbmobilabonnemang, upp till 50GB.

Vad kostar utlandssamtal Telia?

Samtalen debiteras per påbörjad minut samt en öppningsavgift på 0,89 kr/samtal. Inled varje nummer med utlandsprefixet 00 eller + och slå sedan landsnummer följt av telefonnummer. Om första siffran i riktnumret är 0, 1, 8 eller 9 brukar den oftast uteslutas.

Hur mycket kostar data roaming?

EU:s roamingregler innebär att du kan använda telefonen i ett annat EU-land utan att betala några extra avgifter. Du betalar lika mycket som hemma för samtal (till mobil eller fast telefon), sms och surf. Det kostar heller inget extra att ta emot samtal eller sms i utlandet.

Vad kostar Internet utomlands?

De mobilabonnemang, mobila bredband och kontantkort som fungerar utomlands gör det inom EU- och EES-länder. Enligt EU:s roamingregler som infördes 2017 får du surfa i ett annat EU- eller EES-land till samma kostnad som i Sverige. Det innebär alltså att du inte betalar något extra för att surfa i utlandet.

Share this post