Populära

Vad ar service vard for dig?

Vad är service vård för dig?

Deltidsanställningar är uppräknade till heltidslöner….Lönestatistik för servicebiträde, vård i olika regioner i Sverige.

Region Medellön 2020
Sydsverige 25600
Västsverige 26100
Norra Mellansverige 25600

Är det svårt att läsa till undersköterska på distans?

Se på din kommuns hemsida vilka distanskurser som finns att söka. Prata med SYV på komvux i din kommun om vad hen rekommenderar att du söker till. Du kan tyvärr få svar att det är ”ingen idé” att söka till Vård- och omsorgspaket /”undersköterska-utbildningen”/ när du redan har gymnasiekompetens.

Vad gör ett Servicebiträde?

Bensinstationsbiträde kan också kallas för servicebiträde eller för bensinstationspersonal. Arbetsuppgifter är varierande, du är både kassabiträde, lokalvårdare och cafébiträde. Du servar kunderna och svarar på olika frågor. På en del bensinstationer krävs det att personalen har körkort.

Hur många år tar det att bli undersköterska?

Du kan läsa vår undersköterskeutbildning på plats på Lernias komvux i Stockholm, Malmö eller på distans. Utbildningens längd ligger på 64 eller 65 veckor och du läser på heltid (40 timmar i veckan) varav 16 timmar i veckan är lärarledda lektioner.

Är det värt att bli undersköterska?

Det ger dessutom många möjligheter och öppnar dörrar, framförallt för de personer som kommer hit från ett annat land. I Malmö stad finns så många olika sorters jobb men att jobba som undersköterska har varit värt att kämpa för!

Hur lång tid tar det att bli undersköterska?

Vilka betyg krävs för att läsa till undersköterska?

För att bli behörig till ett yrkesförberedande program, i det här fallet Vård- och omsorgsprogrammet, behöver man godkänt i Svenska/svenska som andra språk, Engelska, Matte och minst 5 andra ämnen. Har du detta blir du behörig att söka till programmet. – Godkänt i 400 poäng av de programgemensamma ämnena.

Share this post